Echipamente auto la prețuri accesibile: Autocom lansează programul de achiziție în rate

Echipamente auto la prețuri accesibile: Autocom lansează programul de achiziție în rate

  • Data crearii: 2022-03-14
  • Click-uri: 1106
  • Comentariu: 0
Dacă ai nevoie de echipamente performante și eficiente pentru atelierul tău de reparații auto, atunci Autocom este partenerul potrivit pentru tine. Prețurile competitive, calitatea ireproșabilă a echipamentelor, precum și numeroasele beneficii de care te vei bucura sunt doar câteva dintre avantajele colaborării cu Autocom pentru nevoile tehnice ale atelierului tău de reparații auto.

Dacă ai nevoie de echipamente performante și eficiente pentru atelierul tău de reparații auto, atunci Autocom este partenerul potrivit pentru tine. Prețurile competitive, calitatea ireproșabilă a echipamentelor, precum și numeroasele beneficii de care te vei bucura sunt doar câteva dintre avantajele colaborării cu Autocom pentru nevoile tehnice ale atelierului tău de reparații auto.

Autocom și partenerii săi îți pun la dispoziție o gamă largă și diversificată de elevatoare auto, aparate geometrie auto, masini dejantat roti, aparate echilibrat roti, aparate clima auto, compresoare și multe altele. În plus, la Autocom vei putea găsi toate accesoriile și piesele de care ai putea avea nevoie pentru echipamentele achiziționate.

Calitatea, nivelul de performanță sau de siguranță al echipamentelor cu care lucrezi sunt aspecte ce nu pot fi neglijate de un atelier de reparații profesionist, lucru pe care noi, cei din echipa Autocom îl cunoaștem foarte bine. Tocmai de aceea, ne asigurăm că gama noastră de produse include cele mai noi și mai avansate tehnologii disponibile pe piață.

Scopul nostru este de a le oferi clienților noștri cât mai multe avantaje cu putință pe o piață competitivă, iar acest lucru nu ar putea fi posibil fără standarde clare și bine definite de performanță și productivitate.

De ce să alegi echipamente noi pentru atelierul tău


Știm că deseori bugetul unui atelier de reparații auto poate fi o constrângere importantă în selecția și achiziția de echipamente performante, iar acest lucru afectează în mod inevitabil productivitatea și, bineînțeles, profitabilitatea acestor afaceri, cu atât mai mult dacă se află la început de drum.

Un echipament nou, modern va fi întotdeauna superior unui echipamente achiziționat la mâna a doua, indiferent că vorbim despre elevatoare auto, masini dejantat, aparate de geometrie sau orice alt tip de echipamente auto. Mai mult, echipamentele noi beneficiază toate și de o perioadă de garanție care asigură utilizatorul împotriva oricăror avarii sau defecțiuni, eliminând astfel costurile de reparații în primii ani de utilizare, iar asta fără să mai luăm în calcul funcționalitatea lor sporită.

Argumentele pentru achiziția unui echipament nou în detrimentul unui echipament folosit sunt diverse și foarte numeroase, singurul contraargument împotriva acestei alegeri fiind legat de constrângerile financiare cu care se confruntă multe din atelierele de reparații auto. Tocmai de aceea, Autocom vine în întâmpinarea ta cu o serie de soluții inedite, care te vor ajuta să beneficiezi de cele mai avansate echipamente auto, fără o investiție inițială prea mare.

Cum poți achiziționa echipamente Autocom chiar și cu un buget restrâns


Achiziția de echipamente noi, performante și rezistente poate fi o sarcină dificilă pentru un atelier auto cu un buget restrâns, în special unul aflat la început de drum. Din acest motiv, echipa Autocom lansează un nou program de achiziție pentru clienții săi, oferindu-le acestor posibilitatea de achiziționa echipamente cu plata în rate, pe parcursul unor perioade prelungite de timp, astfel încât să poată amortiza aceste investiții fără un impact puternic asupra bugetului lor lunar de cheltuieli.

Achiziționând produsele de care ai nevoie în rate, vei putea beneficia de nivelul crescut de performanță și productivitate al unor echipamente de înaltă calitate, fără a avea nevoie de un buget de investiții inițial foarte mare.

Astfel, colaborând cu Autocom vei avea acces la cele mai puternice, eficiente și sigure echipamente disponibile, la o fracțiune din costuri, lucru ce va avea un impact radical asupra productivității atelierului, asupra nivelului de satisfacție al clienților și, bineînțeles asupra încasărilor afacerii pe care o conduci.

Iar asta nu este tot. Datorită parteneriatelor extinse ale grupului Autocom cu numeroși producători și furnizori de piese auto, clienții noștri pot avea parte de încă un beneficiu important. Mai simplu spus, odată ce ai achiziționat un echipament de la Autocom, fie el un elevator auto, un aparat dejantat, poate un aparat de geometrie sau aparat echilibrat roti, vei putea accesa automat programul nostru de cashback pentru piese auto.

Cum funcționează programul de cashback pentru piese auto?


Modul de funcționare al acestui program este foarte simplu. Odată ce ai achiziționat un echipament auto de la Autocom, vei stabili împreună cu echipa noastră rata lunară ce trebuie plătită pentru achiziția respectivului echipament. Această rată va putea fi plătită în 2 feluri:

-Prin achitarea sumei aferente către Autocom
-Prin achiziționarea de piese auto în cota stabilită


Dacă te întrebi ce presupune asta, ar trebui să știi că lucrurile sunt foarte simple. În funcție de contravaloarea echipamentului pe care l-ai achiziționat vei stabili împreună cu echipa noastră cuantumul sau cota de piese auto pe care trebuie să o atingă lunar atelierul tău pentru amortizarea ratei ce trebuie achitată.

Orice atelier de reparații auto are nevoie de piese de calitate pentru intervențiile sale de reparații, iar posibilitatea de a le achiziționa pe toate dintr-un singur loc este un avantaj mare ce poate simplifica mult activitatea unui service profesionist. Tocmai de aceea, programul de cashback inițiat de Autocom reprezintă un avantaj foarte mare pentru orice client.

Colaborând cu Autocom nu doar că vei putea achiziționa toate echipamentele tale în rate, nu doar că vei putea găsi cele mai bune piese auto într-un singur loc, dar vei putea folosi aceste achiziții pentru a-ți amortiza investiția în echipamente.

Astfel, în lunile mai aglomerate, în care achiziția de piese a atelierului va atinge cuantumul lunar stabilit, vei elimina costul ratei pentru echipamentele tale, iar în lunile mai puțin aglomerate, în care vei achiziționa poate un număr mai redus de piese, vei beneficia oricum de o reducere a acestei rate.

În consecință, prin colaborarea cu Autocom vei avea un dublu avantaj: vei avea acces la toate piesele auto de care clienții tăi ar putea avea nevoie și vei putea lucra cu cele mai bune echipamente auto pe care piața le are de oferit.

Achiziționând echipamentele de care ai nevoie de la Autocom, vei putea să lucrezi mai eficient, mai rapid și vei putea să oferi clienților tăi servicii profesionale, de înaltă calitate, care te vor ajuta să-ți depășești competitorii în timp record. Dezvoltarea afacerii tale va fi mai ușoară și mai rapidă, iar încasările acesteia vor crește și ele proporțional.

Pentru achiziții, detalii suplimentare și orice alte întrebări, contactează echipa Autocom aici.

Lasa un comentariu

Autocom Group Swiss AG