La Autocom poți alege dintr-o gamă completă de accesorii intretinere roti profesionale, care te vor ajuta să lucrezi mai rapid, mai ușor și mai sigur, ducând serviciile atelierului tău la un nou nivel de calitate și eficiență.

Fie că ai nevoie de accesorii aparate echilibrat roti, accesorii aparate dejantat sau accesorii RDKS / TPMS, aici le vei găsi pe toate la un raport calitate-preț excelent. Oferta Autocom include, de asemenea, aparate masurare presiune roti, lifturi ajutatoare montare roti sau tunuri aer / booster, astfel încât tu să poți beneficia de cele mai bune echipamente disponibile pentru toate intervențiile tale de reparații și mentenanță asupra roților unui vehicul.

Cu ajutorul acestor accesorii intretinere roti de la Autocom vei putea crește productivitatea și calitatea fiecărei operațiuni asupra roților, fie că vorbim despre intervenții dejantare sau interventii echilibrare roti, reparații sau simple lucrări de mentenanță. În plus, datorită nivelului crescut de calitate și performanță al echipamentelor Autocom, munca ta va fi mai precisă și mai sigură, iar tu vei putea evita orice defecțiune asupra jantelor sau pneurilor cu care lucrezi.

Dacă ai nevoie de accesorii intretinere roti pentru afacerea ta, la Autocom vei putea găsi cu siguranță un model fiabil și eficient, care să te ajute să livrezi clienților tăi servicii profesioniste, de cea mai bună calitate. Alege Autocom pentru nevoile tale tehnice și accelerează dezvoltarea afacerii tale!

Autocom Group Swiss AG