Schimbarea și evoluția accelerată a tehnologiilor utilizate pentru fabricarea vehiculelor creează o nevoie tot mai mare de servicii de testare și diagnoză pentru o verificare precisă a parametrilor de funcționare ai acestora. Din acest motiv, utilizarea de testere diagnoza auto devine tot mai răspândită în service-urile sau atelierele de reparații auto care caută să-și crească productivitatea și să-și mărească baza de clienți.

Progresul tehnologic din ultimii ani a dus la apariția unei noi generații de testere diagnoza, inteligente și performante, care pot face verificări precise asupra diferitelor sisteme ale vehiculelor și pot emite diagnostice cu privire la o serie de alte defecțiuni ale automobilelor într-un timp record, economisind mult timp și efort.

Complexitatea tot mai mare a automobilelor, care devin tot mai sofisticate și mai performante generează nevoia utilizării unor instrumente pe măsură atunci când vine vorba de reparații sau diagnostice. Dacă în trecut mecanicul era nevoit să urce sub capotă pentru a regla carburatorul unui vehicul, mașinile moderne din prezent necesită instrumente mai avansate, dar totodată mai rapide și mult mai precise, cum sunt testerele de diagnoză auto.

Utilizarea unui tester diagnoza în intervențiile tale îți va ușura foarte mult activitatea de zi cu zi și te va ajuta să procesezi mai multe solicitări din partea clienților tăi, cu un impact important și asupra încasărilor. Afacerea pe care o conduci va beneficia și ea foarte mult de pe urma utilizării unor testere diagnoza auto rapide și performante, întrucât acestea vor crește productivitatea angajaților tăi și vor reduce considerabil riscul de erori în timpul intervențiilor la vehiculele clienților.

La Autocom vei găsi o largă selecție de testere diagnoza auto de cea mai bună calitate, fabricate de branduri de renume global, precum MAHLE sau GUTMANN, care vor îmbunătăți radical procesele de muncă din cadrul firmei și te vor ajuta să atragi noi categorii de clienți către afacerea pe care o conduci.

Fabricate la cele mai înalte standarde europene și testate în condiții de maximă rigurozitate, testerele auto furnizate de Autocom sunt făcute să reziste la testul timpului și își vor menține nivelul de eficiență chiar și în condiții de utilizare intensă. Interfața intuitivă și comenzile simple fac ca fiecare tester auto să fie ușor de operat și utilizat de către angajați, chiar și cu o pregătire minimală.

Colaborând cu Autocom vei avea acces la testere auto performante, dotate cu tehnologii și funcții avansate, care te vor ajuta să crești productivitatea și eficiența angajaților tăi și să duci serviciile firmei tale la un nou nivel, spre satisfacția clienților tăi. În plus, serviciile Autocom nu sunt limitate doar la furnizarea echipamentelor necesare în service-ul sau atelierul tău de reparații auto. Lucrând cu noi pentru a rezolva nevoile tehnice ale afacerii pe care administrezi, vei avea acces și la o serie de servicii suplimentare, precum training pentru angajați, mentenanță sau chiar servicii de reparații pentru echipamentele achiziționate.

De asemenea, experții noștri îți vor sta la dispoziție la fiecare pas al procesului de achiziție, ajutându-te cu sfaturi și sugestii pentru a face cea mai bună alegere în funcție de nevoile specifice ale afacerii tale. Nu în ultimul rând, fiecare tester diagnoza achiziționat de la Autocom va fi însoțit și de un certificat de garanție de 12 luni de zile.

De ce ai nevoie de‌ testere diagnoza în atelierul tău?

Un tester auto performant poate depista o serie de defecțiuni ale vehiculului, lucru care face din aceste aparate excelente instrumente de prevenție, utile în orice service auto sau atelier de reparații profesionist. Cu ajutorul lor vei putea detecta mult mai rapid numeroase tipuri de potențiale avarii și le vei putea soluționa înainte să se transforme în probleme majore pentru clienții tăi.

De asemenea, mulțumită acestor instrumente precise și avansate îți va fi mult mai ușor să ajungi la cauza reală a unor defecțiuni mai complexe, în special în cazul autoturismelor foarte noi, lucru care ar fi infinit mai dificil în absența unor testere auto profesionale, pe care să te poți baza atunci când lucrezi.

Dotarea service-ului tău cu aparate diagnoza auto va duce serviciile service-ului pe care îl conduci la un nou nivel de profesionalism și eficiență, ajutând să crești deopotrivă rapiditatea și precizia diagnosticelor efectuate de mecanici. Acest lucru se va traduce și într-o creștere a încasărilor și a stabilității afacerii tale, care se va bucura de clienți mai mulțumiți și, desigur, mai loiali.

Avantajele utilizării de testere diagnoza

Funcțiile avansate ale noilor generații de testere diagnoza auto îți vor permite ca atunci când rulezi un diagnostic să urmărești și alte potențiale defecțiuni ale vehiculului, astfel încât o simplă intervenție de verificare poate genera și alte operațiuni de reparații preventive, crescând substanțial încasările afacerii tale.

În același timp, te vei bucura și de recunoștința clienților care se vor bucura să rezolve o potențială defecțiune la un cost mult mai redus, înainte ca aceasta să se transforme într-o avarie majoră. Versatile și ușor de operat chiar și cu un training minimal, aceste aparate avansate vor eficientiza toate intervențiile de diagnostic și reparații din service-ul tău, ajutându-ți angajații tăi să le ofere clienților cele mai bune servicii disponibile, lucru care se va reflecta într-un mod pozitiv asupra profesionalismului firmei tale.

Interfața intuitivă și ușor de utilizat, designul ergonomic, carcasa rezistentă și tehnologia avansată care stă în spatele funcțiilor lor avansate, fac din aceste aparate de diagnostic unelte eficiente și performante, care vor avea o contribuție importantă la creșterea nivelului de expertiză al serviciilor oferite clienților.

Având acces și o comunicare facilă cu largi baze de date, testerele de diagnoză de la Autocom pot recunoaște ușor peste 90% din vehiculele din piață și pot rula diagnostice avansate pentru aproape toate categoriile de vehicule. Mai mult, fiecare tester diagnoza auto din gama Autocom poate sugera proceduri adecvate de testare, precum și instrucțiuni pentru reparații pas cu pas, toate acestea dublate de grafice lizibile și imagini ale circuitelor.

De ce să achiziționezi testere diagnoza de la Autocom ‌

Având o vastă experiență în domeniu și mii de clienți mulțumiți în istoricul său, Autocom este lider de piață în industria de comercializare de echipamente auto din România, colaborând cu clienți de renume printre care se numără companii de top, instituții publice, dar și o largă suită de clienți cu bugete mai puțin permisive.

Fie că reprezinți un lanț de service-uri auto sau un mic atelier de reparații, în Autocom vei găsi întotdeauna un partener loial și de încredere pentru toate nevoile tehnice ale afacerii tale. Fie că deservești sute de clienți în fiecare zi sau cauți să-ți crești vânzările, la Autocom vei avea acces la cele mai bune echipamente auto de pe piață, cu prețuri adaptate la toate bugetele.

Calitatea este o prioritate absolută pentru noi, motiv pentru care alegem cu atenție toate produsele care intră în gama noastră de echipamente. Lucrăm cu branduri reputate de pe piață precum MAHLE sau GUTTMAN, care prețuiesc eficiența și performanța, pentru ca tu să te poți bucura de cele mai noi tehnologii disponibile în toate produsele achiziționate de la Autocom.

De asemenea, fiecare tester diagnoza din gama noastră de echipamente este verificat la cele mai înalte standarde europene, fiind rezistent și capabil să funcționeze la maximă eficiență chiar și în condiții de uz intensiv. În plus, testerele de diagnoza auto comercializate de Autocom sunt însoțite și de un certificat de garanție de până la un an de zile.

Echipamentele performante din oferta noastră te vor ajuta să oferi clienților cele mai bune servicii disponibile și să crești productivitatea și eficiența angajaților, iar asta te va ajuta să îți loializezi clienții și să accelerezi dezvoltarea firmei tale, pe termen scurt, mediu și lung.

Iar lucrurile nu se opresc aici. Colaborând cu Autocom pentru dotarea afacerii tale, vei avea acces și la o serie de servicii suplimentare, care te vor ajuta să te exploatezi cât mai bine produsele achiziționate, iar asta în condiții de maximă siguranță. Astfel, pe lângă serviciile de livrare la locație, lucrând cu noi vei avea acces și la servicii de training pentru angajați, mentenanță și chiar reparații pentru toate produsele achiziționate.

În plus, echipa noastră de profesioniști acreditați internațional își va pune întreaga expertiză la dispoziția ta, pentru a te ajuta cu sfaturi și sugesti în fiecare pas al procesului de achiziție, astfel încât tu să poți face alegerea corectă pentru tine și afacerea pe care o conduci.

Atunci când lucrezi cu Autocom, câștigi mai mult decât un furnizor de echipamente pentru afacerea ta. Câștigi un partener pentru care succesul afacerii tale este important, un partener care te va ajuta să faci alegerile potrivite, adaptate atât la bugetul, cât și la necesitățile afacerii tale.

Autocom Group Swiss AG