Calitatea precară a drumurilor, condițiile de trafic sau chiar defectele din fabricație sunt toate lucruri care pot afecta echilibrul roților unei mașini, iar asta poate conduce în timp la uzura inegală a anvelopelor, o scădere a manevrabilității unui vehicul, precum și un consum crescut de combustibil. Din acest motiv, cererea consumatorilor pentru servicii de echilibrare roti înregistrează o creștere constantă de la an la an, aceste servicii fiind mai necesare decât oricând. Acest lucru reprezintă o oportunitate pentru orice service care dorește să-și extindă baza de clienți și să-și crească veniturile, adăugând dotărilor sale un aparat geometrie roti.

Din fericire, la Autocom vei putea alege dintr-o gamă largă și cuprinzătoare de aparate geometrie 3D, avansate și performante, care vor îmbunătăți nivelul de precizie al măsurătorilor, oferind clienților soluții inteligente și eficiente pentru problemele cu care se confruntă.

De la aparate reglaj geometrie roti la standuri directie autoturisme sau chiar standuri de directie camioane, la Autocom vei găsi toate echipamentele de care ai nevoie pentru a efectua orice intervenție pentru reglaj, mentenanță sau reparații la roțile unui vehicul.

Imperfecțiunile la nivelul jantelor sau anvelopelor pot avea numeroase cauze, putând apărea atât prin uzură și șocuri mecanice, cât și din fabricație, iar aceste mici imperfecțiuni se pot transforma în avarii destul de grave atunci când nu sunt adresate la timp.

Frânarea puternică, impactul cu un obstacol sau o groapă, uzura mecanică sau chiar schimbul anvelopelor de vară cu cele de iarnă sunt doar câteva exemple ce pot cauza un dezechilibru al roților. O deviație de doar 1 mm la nivelul anvelopelor se poate transforma într-o problemă serioasă, ducând la uzarea prematură și neuniformă a pneurilor, iar acest lucru poate avea un impact important asupra menținerii direcției de mers și a stabilității vehiculului pe șosea.

Securitatea în trafic poate avea mult de suferit din cauza unei probleme de dezechilibru la nivelul roților unui vehicul, motiv pentru care importanța intervențiilor pentru echilibrarea rotilor nu poate fi subestimată.

Cu toate acestea, pentru a putea oferi clienților tăi servicii de echilibrare roti de cea mai bună calitate, ai nevoie și de echipamente pe măsură, cu care să poți face măsurători precise și exacte și pe care să te poți baza chiar și în cele mai complicate intervenții.

Autocom îți pune la dispoziție o ofertă variată de aparate de geometrie roti performante și eficiente, care te vor ajuta să crești viteza de procesare a solicitărilor clienților, iar asta fără să sacrifici în niciun fel gradul de precizie al măsurătorilor sau nivelul de calitate a serviciilor.

În plus, toate aparatele de geometrie roti comercializate de Autocom sunt testate la standarde europene, respectând cele mai riguroase norme de performanță și siguranță, fiecare produs fiind testat și în condiții de uzură mecanică. Fabricate din materiale dure și rezistente, echipamentele din oferta Autocom sunt create pentru a trece testul timpul și a-și menține eficacitatea chiar și în condiții de uz intens.

De ce ai nevoie de aparate geometrie roți în service-ul tău

Orice atelier sau service auto care caută să-și extindă serviciile și să-și lărgească baza de clienți are nevoie de un aparat de geometrie roti eficient și performant, care să execute măsurători rapide și cu un înalt nivel de precizie. Condițiile precare de trafic din România și numărul tot mai mare de automobile de pe străzi generează o creștere constantă a cererii de servicii de echilibrare roti, precum și pentru servicii de mentenanță și reparații pentru anvelopele mașinilor.

Nevoia crescută de astfel de servicii generează, la rândul ei, o oportunitate pentru orice administrator de service auto, o oportunitate de a crește veniturile afacerii sale și de a-și lărgi baza de clienți, oferind clienților soluții la îndemână pentru rezolvarea defecțiunilor la roțile mașinilor.

Cu ajutorul unor aparate geometrie roti rapide și precise, vei putea să adaugi noi linii de venituri afacerii tale și să crești atât numărul, cât și diversitatea clienților care trec pragul afacerii tale. Astfel, vei putea să crești stabilitatea și să accelerezi dezvoltarea afacerii tale, pe termen scurt, mediu, dar și lung, prin crearea de parteneriate cu firme și companii care dețin flote de autoturisme și care au nevoie constant de astfel de servicii.

De asemenea, efectuând intervenții de echilibrare roti în service-ul tău, vei lărgi automat oferta de servicii a firmei pe care o conduci, iar asta va avea un impact suplimentar asupra veniturilor afacerii tale, arătându-le clienților că în cadrul service-ului tău pot rezolva multiple defecțiuni la automobilul lor.

Astfel, vei face ca service-ul sau atelierul tău de reparații să fie prima lor opțiune când întâmpină o problemă cu automobilul. În consecință, vei crește gradul lor de loialitate și încredere, iar asta îți va permite să stabilești relații de lungă durată cu ei, care vor genera, în timp, venituri importante pentru firma ta.

Avantajele utilizării de aparate geometrie roti

Prezența unor aparate de geometrie roti în atelierul tău de reparații va avea cu siguranță un efect pozitiv asupra veniturilor firmei pe care o conduci, însă avantajele acestor echipamente nu se limitează doar la aceasta. Aparatele de geometrie roti furnizate de Autocom îi vor ajuta pe angajații tăi să lucreze mai rapid și mai eficient, crescând capacitatea firmei tale de procesare a comenzilor. Desigur, asta va însemna un timp redus pentru executarea intervențiilor și un nivel crescut de satisfacție al clienților tăi.

Folosind aparate geometrie roti achiziționate de la Autocom vei putea crește productivitatea afacerii pe care o conduci și vei putea îmbunătăți reputația acesteia, cu numeroase beneficii pe termen scurt, mediu și lung.

Un aparat pentru reglat directia auto de bună calitate poate face cu adevărat diferența când vine vorba de calitatea serviciilor de reglaj geometrie roti oferite în atelierul tău. Nu doar că te va ajuta să lucrezi mai rapid și mai eficient, dar va crește și gradul de precizie al măsurătorilor efectuate, cu impact major asupra calității serviciilor și asupra nivelului de satisfacție al clienților.

De ce să achiziționezi aparate geometrie roti de la Autocom

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniu și mii de clienți mulțumiți, Autocom este lider de piață în industria de echipamente auto din România. La noi vei găsi cele mai performante aparate geometrie roti disponibile pe piață, testate la cele mai riguroase standarde europene de siguranță și eficiență.

Prețuim calitatea înainte de orice, motiv pentru care toate echipamentele comercializate de noi sunt verificate în cele mai dure condiții, astfel încât atât tu, cât și angajații tăi să puteți lucra rapid și eficient, în cele mai bune condiții de siguranță.

Autocom va fi un partener de încredere pentru tine, un partener care te va ajuta să alegi cele mai potrivite echipamente pentru nevoile afacerii tale, indiferent care sunt acestea. Echipa noastră de profesioniști îți va sta la dispoziție în fiecare etapă a procesului de achiziție, ajutându-te cu sfaturi și consiliere pentru a face cele mai bune alegeri pentru tine și afacerea care o conduci.

În plus, colaborând cu Autocom pentru nevoile tehnice ale afacerii tale, vei avea acces și la o serie de servicii adiacente, care îți vor ușura munca atât ție, cât și angajaților. Astfel, te vei putea bucura de livrarea și montajul echipamentelor în locație, servicii de training și consiliere pentru operarea echipamentelor pentru toți angajații tăi, precum și servicii de mentenanță sau chiar reparații pentru aceste echipamente.

Nu în ultimul rând, la Autocom vei beneficia și de o perioadă generoasă de garanție pentru echipamentele achiziționate, toate produsele noastre fiind însoțite de un certificat de garanție de 1 an de zile, această perioadă fiind extinsă chiar până la 2 ani în cazul echipamentelor marca Reihmann.

Atunci când lucrezi cu Autocom poți avea certitudinea că lucrezi cu un partener competent și profesionist, care va pune întotdeauna nevoile tale pe primul loc. Succesul tău pe termen lung este obiectivul nostru, motiv pentru care echipa Autocom își va pune întreaga expertiză în slujba ta și a firmei pe care o conduci, pentru ca dezvoltarea acesteia să se transforme dintr-un vis într-o certitudine.

Autocom Group Swiss AG