Defecțiunile la anvelopele și roțile mașinii se numără printre cele mai frecvente probleme ale automobilelor, în special pe străzile din România. De la uzura anvelopelor, până la pene de cauciuc, de la defecțiuni ale jantelor, până la dezechilibrul roților, problemele și avariile la roțile unei mașini sunt comune și foarte răspândite.

Tocmai de aceea, serviciile de reparații și mentenanță pentru roți, jante și cauciucuri sunt la foarte mare căutare, indiferent de anotimp, iar acest lucru prezintă o mare oportunitate de a crește încasările firmei tale, în special dacă lucrezi cu echipamente utilaje vulcanizare performante și eficiente, care te vor ajuta să crești standardele serviciilor oferite.

La Autocom vei putea alege dintr-o ofertă largă și cuprinzătoare de echipamente vulcanizare de calitate superioară, aparat dejantat roti, care te vor ajuta să crești productivitatea firmei tale și siguranța angajaților, livrând, în același timp, servicii de cea mai bună calitate pentru clienții tăi.

Indiferent că ești în căutare de aparate dejantat anvelope sau echipamente camioane, aparate îndreptat jante sau cricuri vulcanizare, Autocom îți va pune la dispoziție orice tip de echipament sau aparat de care ai nevoie pentru desfășurarea activității tale. Cu ajutorul echipamentelor pentru vulcanizare furnizate de Autocom, firma ta își va fluidiza operațiunile de zi cu zi și va putea procesa mai rapid solicitările clienților tăi, cu un impact important asupra profitului firmei pe care o conduci.

Având un raport excelent de performanță și o durată de viață pe măsură, echipamentele noastre sunt testate la cele mai riguroase standarde europene de calitate și performanță. Avem încredere în calitatea produselor pe care le furnizăm partenerilor noștri, motiv pentru care fiecare echipament comercializat este însoțit și de o perioadă de garanție de 1 an de zile, această perioadă fiind extinsă până la 2 ani pentru echipamentele marca Reihmann.

La Autocom prețuim foarte mult satisfacția clienților noștri. Tocmai de aceea, toate produsele și echipamentele noastre sunt însoțite de o serie de servicii suplimentare care să te ajute pe tine și angajații tăi să operați echipamentele achiziționate la întregul lor potențial.

Astfel, colaborând cu Autocom vei avea acces la o gamă largă de servicii adiacente, precum livrarea și chiar montajul echipamentelor la locație, training pentru operarea acestora pentru tine și angajați, servicii de mentenanță și întreținere, precum și servicii de reparații pentru fiecare echipament în parte.

Atunci când lucrezi cu Autocom, nu câștigi doar un furnizor profesionist și competent de echipamente pentru atelierul tău de reparații, ci un partener loial, care va pune întotdeauna interesul tău și al afacerii tale pe primul loc. Experții noștri germani și italieni te vor sprijini cu sfaturi și sugestii în fiecare etapă a procesului de achiziție și te vor ajuta să faci cele mai potrivite alegeri, în conformitate cu necesitățile afacerii tale și obiectivele de dezvoltare ale acesteia.

Aparate dejantat anvelope

Procesul de dejantare poate fi extrem de dificil și complicat fără echipamentele potrivite, care să te ajute să lucrezi eficient și rapid. Tocmai de aceea, e important să folosești aparate dejantat anvelope avansate și performante, pe care angajații tăi să le poată opera ușor, astfel încât să crești atât capacitatea de procesare a comenzilor, cât și gradul de satisfacție al clienților tăi.

Gama noastră diversificată de aparate dejantat anvelope include toate tipurile de echipamente de dejantat de care ai putea avea nevoie în atelierul tău. Fie că ai nevoie de un aparat dejantat roti camioane sau un aparat dejantat roti autoturisme, autoutilitare sau chiar tractoare și alte utilaje agricole, la Autocom vei găsi cu siguranță o soluție eficientă pentru nevoile afacerii tale.

Un aparat dejantat anvelope sigur și performant, dotat cu cele mai avansate funcții produse de ingineria germană, va contribui deopotrivă la creșterea încasărilor firmei tale, la îmbunătățirea siguranței angajaților, precum și creșterea productivității acestora.

Aparat echilibrat roti

Utilizând cele mai avansate tehnologii disponibile pe piață, fiecare aparat echilibrat roti marca Autocom este o adiție excelentă pentru atelierul tău, care te va ajuta să lucrezi mai rapid și mai eficient, precum și să crești acuratețea măsurătorilor efectuate în cadrul proceselor de echilibrat roti.

La Autocom vei avea acces la o largă diversitate de aparate echilibrat roți dotate cu tehnologie de măsurare laser, precum și o serie de funcții performante, care te vor ajuta să crești productivitatea activității de zi cu zi a atelierului sau service-ului tău auto.

În ciuda nivelului lor crescut de performanță și acuratețe, fiecare aparat echilibrat roti comercializat de Autocom este ușor de operat și manevrat, având controale intuitive și un display clar și ușor de înțeles. În plus, în cazul fiecărui aparat de echilibrat roti achizitionat, vei avea acces și servicii de training pentru ca angajații tăi să-l poată utiliza în cele mai bune condiții de siguranță și eficiență.

Echipamente camioane

Create special pentru operațiuni de dejantare pentru anvelope de dimensiuni mari, la Autocom vei găsi o ofertă bogată de echipamente vulcanizare camioane profesionale, cu care vei putea să-ți diversifici baza de clienți și să adaugi noi linii de venituri în afacerea ta.

Cu ajutorul unor aparate dejantat camioane performante și rezistente vei putea să lucrezi cu roți de camioane, remorci și semiremorci, roți de autoutilitare sau chiar utilaje agricole, iar asta va deschide posibilitatea stabilirii unor parteneriate cu clienți juridici, care au nevoie constant de servicii de vulcanizare pentru flotele lor de vehicule.

Fabricate în țări precum Germania sau Italia și testate la cei mai înalți parametri de performanță și siguranță, toate tipurile de echipamente vulcanizare camioane comercializate de Autocom rezistă atât la uzura mecanică, cât și la testul timpului. Astfel, atunci când achiziționezi un aparat dejantat camioane sau orice alte tipuri de echipamente de vulcanizare știi de la bun început că vei obține un produs performant, durabil și, mai presus de toate, sigur pentru angajații tăi.

Pachete vulcanizare

Cu ajutorul noilor pachete vulcanizare oferite de Autocom vei obține, într-o singură achiziție, toate echipamentele de care ai nevoie pentru o gamă completă de operațiuni de vulcanizare. Astfel, un pachet vulcanizare complet include masina dejantat roti, aparat echilibrat roti, elevator foarfeca, cric pneumatic, precum și alte aparate și instrumente necesare în operațiunile tale de zi cu zi.

În plus, fiecare pachet de vulcanizare achiziționat îți oferă acces și la o serie de servicii conexe precum training pentru angajați, mentenanță și întreținere sau chiar servicii de reparații pentru echipamente. De asemenea, fiecare produs comercializat de Autocom este însoțit și de un certificat de garanție de 1 an de zile, durata acestuia urcând chiar până la 2 ani pentru echipamentele marca Reihmann.

Elevator vulcanizare

Fabricate din cele mai rezistente și durabile materiale, la Autocom vei găsi cele mai bune elevatoare vulcanizare disponibile pe piața de echipamente vulcanizare din România. De la elevatoare foarfeca, la elevatoare mobile, toate echipamentele comercializate sunt testate sistematic în condiții dure de uzură mecanică și întâlnesc cele mai înalte standarde de siguranță și eficiență tehnică.

Fiecare elevator vulcanizare furnizat de Autocom este fiabil și rezistent chiar și în condiții de utilizare intensivă, iar comenzile sale simple și intuitive îl fac ușor de operat de către orice angajat, chiar și cu un training minimal. În plus, cu fiecare elevator foarfeca sau elevator mobil achiziționat de la Autocom, vei avea acces și la servicii de consultanță și training pentru angajații care vor opera aceste echipamente.

Aparate îndreptat jante

Calitatea precară a drumurilor și numărul crescut de avarii la roțile mașinilor generează o creștere constantă a solicitărilor pentru intervenții de îndreptare a roților. Din acest motiv, un aparat indreptat jante este o achiziție și o investiție inteligentă pentru orice service sau atelier auto care caută să se dezvolte și să-și mărească baza de clienți.

La Autocom vei găsi masini pentru indreptat jante performante și precise, care îți vor permite să-ți diversifici clientela și să adaugi o linie nouă și stabilă de venituri afacerii tale. În plus, datorită numărului relativ scăzut de service-uri auto care oferă servicii pentru indreptarea jantelor, vei putea să întărești și reputația firmei pe care o conduci, cu numeroase beneficii pe termen lung.

În plus, experții noștri îți vor sta alături în fiecare pas al procesului de achiziție oferindu-ți sfaturi sugestii, pentru ca tu să poți face alegerea potrivită pentru tine și afacerea pe care o conduci.

Cricuri vulcanizare

Fie că ai nevoie de un cric pneumatic pentru autoturisme și autoutilitare mici sau un cric hidraulic de mare capacitate cu care vei putea ridica cele mai grele și tiruri sau camioane, la Autocom vei găsi rapid și fără bătăi de cap orice echipament de care ai nevoie.

În funcție de necesitățile tale și ale afacerii pe care o conduci, poți opta între cricuri pneumatice, potrivite pentru autoturisme, SUV-uri și autoutilitare mici, sau cricuri hidraulice, potrivite pentru vehiculele de mare tonaj cum sunt camioanele, autobuzele sau autospecialele.

Cu o capacitate maximă ce pornește de la 3 tone și poate ajunge până la 40 sau chiar 80 de tone, aici vei găsi cele mai puternice și performante cricuri vulcanizare disponibile, iar partea cea mai bună este că toate aceste echipamente vin însoțite de o perioadă de garanție cuprinsă între 1 an și 2 ani de zile.

Generatoare azot

Umflarea roților autoturismelor și autoutilitarelor ce intră în service-ul tău este de departe cea mai comună activitate în orice service auto sau atelier de vulcanizare. Tocmai de aceea, un generator de azot puternic și eficient este indispensabil în orice service auto sau atelier de vulcanizare profesionist.

Din fericire, la Autocom vei găsi generatoare de azot performante, care utilizează cele mai noi și avansate tehnologii disponibile, pentru o eficiență sporită chiar și în condiții de uz intensiv. Dotate cu sisteme de filtrare dublă de înaltă eficiență și având o capacitate ce pleacă de la 3.000 de litri / h și ajunge până la 18.000 litri / h, generatoarele de azot de furnizate de Autocom te vor ajuta să lucrezi cu orice tip de vehicul într-un mod rapid și eficient.

Fie că ai nevoie de generatoare de azot pentru roti camioane sau aparate generat nitrogen/azot, aici vei găsi mereu cele mai avansate și performante soluții pentru afacerea pe care o conduci.

De ce să folosești echipamente utilaje vulcanizare de la Autocom

Lucrând cu echipa Autocom pentru nevoile tehnice ale afacerii pe care o conduci vei avea acces la echipamente superioare, de cea mai bună calitate, care te vor ajuta să-ți servești mai bine clienții și să îți dezvolți mai ușor și mai rapid afacerea.

Însă parteneriatul cu Autocom nu se limitează doar la furnizarea de echipamente de vulcanizare pentru service-ul sau atelierul tău de reparații, ci și îți oferă acces și la o serie de servicii suplimentare, care includ: livrarea și montajul echipamentelor în locație, training pentru angajați, servicii de mentenanță sau chiar reparații pentru toate echipamentele achiziționate.

Mai mult, echipa noastră de experți internaționali îți va oferi consiliere pe tot parcursul procesului de achiziție, iar împreună cu tine, va putea găsi cele mai potrivite soluții tehnologice pentru afacerea pe care o conduci.

Succesul pe termen lung al afacerii tale este obiectivul nostru principal, motiv pentru care vom pune întotdeauna nevoile afacerii tale pe primul plan. Promovăm calitatea, înainte de orice, pentru că știm că productivitatea oricărei afaceri depinde mult de calitatea dotărilor sale, iar toate produsele noastre reflectă din plin acest principiu.

Autocom Group Swiss AG