Un service profesionist poate avea numeroase beneficii de pe urma introducerii unor elevatoare 4 coloane performante, puternice și eficiente în dotările sale. Având în vedere numărul crescut de SUV-uri, dube de transport și autoutilitare aflate în circulație, nevoia de servicii de reparații pentru aceste vehicule este mai mare decât oricând.

Acest lucru reprezintă o oportunitate excelentă pentru orice service auto care dorește să-și diversifice oferta de servicii, să-și lărgească baza de clienți și, bineînțeles, să-și crească încasările. Cu ajutorul unui elevator 4 coloane profesional, vei putea să efectuezi cu ușurință lucrări de reparații la numeroase tipuri de vehicule la care altfel nu ai putea avea acces.

Din acest motiv, achiziția unor elevatoare 4 coloane profesionale este o investiție pentru viitor, care îți va permite să ridici cu ușurință și în completă siguranță vehicule grele sau lungi, cum sunt SUV-urile, dubele de transport, motostivuitoarele, precum și alte tipuri de autoutilitare.

Din fericire, la Autocom vei putea alege dintr-o ofertă largă și foarte diversificată de modele de elevatoare cu 4 coloane, care să te ajute să abordezi intervenții de reparații pentru o serie de vehicule, la care nu ai putea lucra cu alte tipuri de elevatoare.

Echipa noastră te va ajuta să alegi modelul cel mai potrivit pentru tine și firma pe care o conduci, ajutându-te la fiecare pas cu sugestii și sfaturi, pentru ca tu să poți face o alegere avizată, dar, mai important, adaptată la nevoile reale ale atelierului tău.

De ce ai nevoie de elevatoare 4 coloane în service-ul tău

Un elevator 4 coloane este un echipament de care nu te poți lipsi, dacă dorești ca service-ul pe care îl conduci să se dezvolte în mod armonios și organic. Asta pentru că fără elevatoare 4 coloane, anumite tipuri de vehicule nu pot fi deservite în mod corespunzător, lucru care va rezulta automat în pierderea clienților respectivi.

Având o capacitate ridicată, ce poate urca până la 5 tone, elevatoarele cu 4 coloane sunt echipamente puternice și rezistente, care îți vor permite să efectuezi lucrări de reparații complexe la numeroase modele de vehicule, fie că vorbim despre automobile de mici dimensiuni sau SUV-uri și furgonete de transport. Iar asta nu e tot.

Mulțumită felului în care este proiectat, un elevator cu 4 coloane permite conducerea vehiculului direct pe traversele de oțel, lucru care va simplifica și eficientiza foarte mult ridicarea acestuia, evitând, în același timp, deteriorarea șasiului, întrucât vehiculul este ridicat pe roți.

De asemenea, atunci când ridici vehicule folosind elevatoare cu 4 coloane, nu mai este nevoie să-ți faci griji de echilibrarea acestora înainte de ridicare, întrucât cele 4 coloane vor lucra sincronizat pentru a ridica sarcina uniform, indiferent de distribuția greutății de pe traversele de oțel. Desigur, asta înseamnă că, mulțumită unor elevatoare 4 coloane, vei putea ridica fără probleme chiar și vehicule încărcate.

Un alt motiv important pentru care ar trebui să iei în considerare achiziția unui elevator 4 coloane pentru atelierul tău este legat și de dezvoltarea firmei tale, care poate fi influențată foarte mult de natura colaborărilor tale de zi cu zi. Prezența unor elevatoare 4 coloane profesionale în atelierul tău nu te va ajuta doar să-ți servești mai bine clienții, ci va deschide și calea unor parteneriate durabile și profitabile cu multe companii de curierat și din domeniul transportului de mărfuri, care au constant nevoie de servicii de reparații pentru vehiculele lor.

Cu ajutorul unor elevatoare 4 coloane puternice și performante nu doar că vei putea să lucrezi mai eficient și mai rapid, dar vei putea să mărești substanțial veniturile service-ului tău, să-i accelerezi dezvoltarea și să-i crești gradul de stabilitate pe termen scurt, mediu și lung.

Avantajele utilizării de elevatoare 4 coloane

Există foarte multe avantaje în achiziția unor elevatoare 4 coloane profesionale pentru atelierul tău de reparații, din punct de vedere al încasărilor, al productivității de zi cu zi a service-ului tău, dar și al funcționalității sporite a acestora, de care te vei bucura din plin.

Un prim exemplu important este capacitatea elevatoarelor cu 4 coloane de a ridica vehicule foarte variate, atât în ceea ce privește greutatea, cât și dimensiunea acestora. Mulțumită traverselor solide de oțel și a puternicelor sale coloane, un elevator cu 4 coloane poate nu doar să ridice o serie de modele de automobile, ci și să le depoziteze la înălțime pe perioade nedefinite de timp, astfel încât tu vei putea economisi mult spațiu în atelier, în special atunci când lucrezi mai mult timp la un vehicul.

Numeroase modele de elevatoare cu 4 coloane din gama Autocom sunt compatibile și cu alte echipamente auto, precum aparate de geometrie roti 3D sau aparate geometrie CCD. De asemenea, multe dintre modelele de elevatoare 4 coloane din oferta noastră sunt însoțite de cricuri de canal cu o capacitate crescută, de până la 2500 kg sau elevatoare foarfeca integrate, ajutându-te să execuți chiar și cele mai complexe intervenții de reparații și reglaje.

Puternice, stabile și foarte sigure, aceste elevatoare sunt piese de echipament care se vor plăti singure într-un termen foarte scurt, mulțumită versatilității lor foarte mari, care îți va permite să-ți lărgești demograficul de clienți, cu un impact puternic și asupra încasărilor service-ului pe care îl conduci.

Cum să alegi un elevator 4 coloane potrivit pentru afacerea ta

Ca să poți alege un elevator 4 coloane adaptat la nevoile tehnice ale atelierului tău, e foarte important să iei în calcul atât tipul de clienți cu care lucrezi în prezent, cât și tipul de clienți cu care dorești să lucrezi în viitor.

Un aspect important de la care ar trebui să pornești este spațiul de care dispui. Instalarea unui elevator 4 coloane necesită, de regulă, mai mult spațiu decât alte modele de elevatoare auto, iar acest lucru poate fi atât un dezavantaj, cât și un avantaj. Spre exemplu, dacă lucrezi des cu vehicule mai lungi, cum sunt dubele sau furgonetele de transport de marfă, atunci ar fi bine să te orientezi către un elevator 4 coloane cu traverse mai lungi, care să poată găzdui lejer astfel de vehicule. Pe de altă parte, dacă majoritate clienților tăi conduc autoturisme sau SUV-uri cu o lungime redusă, atunci un model cu traverse mai scurte va fi suficient și îți va economisi și spațiu în atelier.

Un alt aspect important la care ar trebui să te gândești este legat de modul de funcționare al elevatorului tău. Astfel, vei putea alege între elevatoare 4 coloane hidraulice și elevatoare 4 coloane electromecanice, fiecare cu propriile sale puncte forte. Un elevator 4 coloane hidraulic are, de regulă, un cost inițial mai redus, în timp ce un elevator 4 coloane electromecanic va fi mai rapid și mai eficient, necesitând o mentenanță redusă.

Nu în ultimul rând, ar trebui să iei în calcul și nivelul de performanță de care ai nevoie de la elevatorul tău. Astfel, dacă lucrezi în special cu autoturisme și vehicule ușoare, atunci un elevator 4 coloane cu o capacitate de 4000 de kg ar putea fi suficient, însă dacă lucrezi preponderent cu SUV-uri, dube sau furgonete de transport, ar fi bine să te orientezi către modele mai puternice cu o capacitate de minim 5000 de kg.

De ce să achiziționezi elevatoare 4 coloane de la Autocom

Autocom este o companie cu prezență prelungită, de peste 10 ani, pe piața de echipamente auto, având colaborări de succes cu numeroase instituții prestigioase și companii reputabile din România, dar și cu mici ateliere de reparații, livrând fără excepții cele mai bune echipamente și servicii disponibile.

De la cel mai mare lanț de service-uri auto și până la cel mai mic atelier de vulcanizare, am pus întotdeauna nevoile clienților noștri pe primul loc, ajutându-i să aleagă cele mai potrivite elevatoare 4 coloane, în conformitate cu necesitățile tehnice ale fiecăruia.

Prețuim calitatea înainte de orice, motiv pentru care alegem cu cea mai mare atenție fiecare elevator 4 coloane din oferta noastră de produse. Tocmai de aceea, pentru toate modelele de elevatoare 4 coloane achiziționate de la Autocom vei beneficia de o perioadă de garanție de 1 an de zile, această perioadă crescând până la 2 ani în cazul echipamentelor marca Reihmann.

În plus, atunci când colaborezi cu Autocom pentru nevoile tehnice ale atelierului sau service-ului tău, vei avea acces și la o serie de servicii adiacente, care te vor ajuta să exploatezi cât mai bine fiecare elevator cu 4 coloane achiziționat. Astfel, pe lângă serviciile de livrare a echipamentelor direct la locația service-ului tău, vei putea beneficia și de servicii de montaj, training pentru angajații care le vor opera, servicii de mentenanță sau chiar reparații, lucru valabile pentru toate modele de elevatoare 4 coloane din gama noastră de produse.

Autocom Group Swiss AG