Orice service auto sau atelier de reparații are nevoie de elevatoare auto performante, potrivite pentru activitatea de zi cu zi a afacerii, dar și pentru specificul clienților pe care îi deservește. Acestea te ajută să lucrezi mai eficient, mai sigur și mai rapid, permițându-ți să crești viteza de procesare a comenzilor clienților și, implicit, să crești veniturile totale ale afacerii tale.

Elevatoarele cu 2 coloane se numără printre cele mai populare tipuri de elevatoare auto în rândul service-urilor datorită fiabilității lor, care le face potrivite pentru diferite tipuri de autoturisme, dube, SUV-uri sau chiar autoutilitare. Cu o sarcină maximă cuprinsă între 3,5 și 7 tone, elevatoarele cu 2 coloane din gama Autocom sunt soluția perfectă pentru orice service care dorește să-și crească productivitatea sau chiar să-și crească numărul clienților.

La Autocom vei găsi o ofertă largă și diversificată de elevatoare 2 coloane rapide și performante, care te vor ajuta să maximizezi încasările firmei pe care o conduci și să crești productivitatea angajaților tăi. În plus, cu ajutorul elevatoarelor cu 2 coloane furnizate de Autocom, vei putea să te adresezi unor categorii de clienți și să-i servești mai bine pe cei existenți, loializându-i firmei pe care o conduci.

De ce ai nevoie de elevatoare 2 coloane în service-ul tău

Service-ul tău auto poate avea mult de câștigat de pe urma achiziției unor elevatoare 2 coloane performante și rezistente, care să funcționeze rapid și să fie ușor de operat de către angajații tăi. În absența unor elevatoare auto profesionale, pe care să te poți baza, orice intervenție de reparații va fi mai dificilă și mai greoaie, iar mecanicul va fi nevoit să lucreze în condiții de disconfort, lucru ce poate afecta, la rândul său, calitatea serviciilor și satisfacția clienților.

De asemenea, securitatea muncii poate avea și ea de suferit într-un service care nu folosește elevatoare auto, iar asta pentru că angajații vor fi nevoiți să se bazeze în munca lor pe instrumente mai puțin stabile și rezistente, cum sunt cricurile. În plus, poziția de lucru a mecanicilor tăi va fi una mult mai puțin confortabilă, favorizând producerea de erori sau accidentări în timpul intervențiilor.

Nu în ultimul rând, în lipsa unor elevatoare 2 coloane performante și rapide, clienții tăi vor avea mult mai mult de așteptat pentru finalizarea intervențiilor la mașinile lor, iar acest lucru poate afecta dramatic încasările și chiar reputația firmei pe care o conduci.

Avantajele utilizării de elevatoare 2 coloane

Un important avantaj al acestor tipuri de elevatoare auto este fiabilitatea lor, care îți va permite să lucrezi la numeroase tipuri de autoturisme, dube sau autoutilitare de dimensiuni mai reduse. Astfel, nu doar că vei putea să accelerezi viteza de procesare a comenzilor clienților, ci chiar să te adresezi unor noi categorii țintă de clienți și poate chiar să legi parteneriate de durată cu companii care deține flote de autovehicule.

O particularitate foarte importantă a elevatoarelor cu 2 coloane este faptul că acestea oferă mecanicului acces complet la toate piesele autovehiculului la care lucrează, ceea ce va face intervențiile mult mai ușoare și mai rapide, crescând, în același timp calitatea lucrărilor efectuate.

De asemenea, elevatoarele cu 2 coloane nu ocupă nici foarte mult spațiu, lucru care le face potrivite pentru service-uri de orice dimensiuni, fie că vorbim despre mici ateliere de vulcanizare sau service-uri care deservesc un număr mare de clienți.

Mai mult, acest tip de elevatoare auto are și avantajul de a putea fi folosit pentru depozitarea vehiculelor, fiind deosebit de util în zilele aglomerate sau în timpul intervențiilor care durează mai mult.

Nu în ultimul rând, utilizând elevatoare 2 coloane profesionale în atelierul tău auto vei putea simplifica și, în același timp, eficientiza munca angajaților, care vor avea un acces mult mai bun la toate piesele și componentele automobilelor la care lucrează. Desigur, acest lucru nu poate decât să îmbunătățească viteza de procesare a comenzilor clienților și calitatea serviciilor oferite de firma pe care o conduci.

Cum să alegi un elevator 2 coloane potrivit pentru afacerea ta

Pentru a alege un elevator 2 coloane potrivit pentru afacerea ta, e important să iei în calcul o serie de factori care pot influența modul în care vei exploata acest echipament.

În primul rând, e important să cunoști bine caracteristicile și nevoile clienților tăi. Tipul autoturismelor cu care lucrezi, în special greutatea acestora, este un factor important în selectarea elevatorului auto potrivit. Dacă lucrezi preponderent cu autoturisme mici, atunci ar fi o idee bună să te orientezi către un elevator cu o sarcină maximă de cel mult 4 tone. În schimb, dacă mulți dintre clienții tăi folosesc dube sau autoutilitare de tonaj redus, vei avea nevoie de un elevator 2 coloane rezistent și puternic, cu o sarcină maximă pornind de la 4-5 tone. Din fericire, la Autocom vei putea găsi elevatoare 2 coloane cu o sarcină maximă ce poate urca chiar până la 7 tone, așa că nu trebuie să-ți faci griji că nu vei putea găsi un elevator suficient de rezistent pentru service-ul tău.

Bugetul este un alt factor important pe care ar trebui să îl iei în considerare. E important să te asiguri că menții un bun echilibru între nevoile afacerii pe care o conduci și resursele financiare de care dispui, atunci când faci alegerea. Spre exemplu, un elevator cu o sarcină maximă de 3 tone va avea un preț mai mic decât unul cu o sarcină maximă de 4 sau 5 tone, însă va fi și mai puțin puternic, ceea ce înseamnă că gama de autovehicule la care vei lucra va fi și ea mai restrânsă.

Un alt aspect important este legat de performanțele elevatorului pe care îl vei alege. Funcționalitatea, ușurința operării și tehnologia ce stau la baza echipamentului sunt factori de care ar trebui să ții cont, iar alegerea pe care o faci trebuie să se bazeze, în primul rând, pe nevoile tehnice ale afacerii tale. Tocmai de aceea, elevatoarele 2 coloane de la Autocom sunt dotate cu cele mai noi tehnologii disponibile pe piață, beneficiind de un display ușor de înțeles și controale intuitive, pentru o utilizare facilă, chiar și cu un training minimal.

Siguranța echipamentului este, de asemenea, un aspect foarte important de care ar trebui să ții cont în momentul în care alegi un elevator 2 coloane pentru afacerea ta. Ultimul lucru pe care îl vrei este un accident în service-ul pe care îl administrezi. Tocmai de aceea, elevatoarele 2 coloane de la Autocom sunt dotate cu funcții de blocare în caz de defecțiune sau întrerupere a curentului electric, astfel încât tu vei putea fi sigur că, indiferent ce se va întâmpla, angajații tăi vor fi mereu în siguranță când lucrează cu echipamentele noastre.

De ce să achiziționezi elevatoare 2 coloane de la Autocom

Beneficiind de o experiență de peste 10 ani în domeniu, Autocom este un lider necontestat pe piața de echipamente auto din România, cu mii de clienți la activ și numeroase colaborări de durată cu instituții și companii de prestigiu din țară. Aici vei găsi o largă și diversificată ofertă de elevatoare 2 coloane performante și eficiente, din care poți alege modelele de care ai nevoie, în funcție de specificul și necesitățile tehnice ale afacerii pe care o conduci.

Calitatea este un aspect de la care nu facem niciodată rabat, motiv pentru care toate elevatoarele cu 2 coloane din gama Autocom sunt atent alese și sunt inspectate la cele mai înalte standarde europene de performanță. Astfel, atunci când achiziționezi elevatoare 2 coloane de la Autocom, vei putea fi sigur că lucrezi cu echipamente rezistente, puternice și mai presus de toate, sigure, atât pentru tine, cât și pentru angajații tăi.

În plus, echipa noastră de profesioniști acreditați internațional îți va pune la dispoziție expertiza sa, sprijinindu-te cu sfaturi și sugestii în fiecare fază a procesului de achiziție, astfel încât tu să poți face alegerea corectă pentru tine și afacerea ta. Iar beneficiile achiziționării unui elevator de la Autocom nu se opresc aici.

Atunci când colaborezi cu Autocom pentru nevoile tehnice ale firmei pe care o conduci, vei avea automat acces și o serie de servicii suplimentare, menite să te ajute să exploatezi cât mai bine noua ta achiziție. Astfel, pe lângă serviciile de livrare și montaj în locație, la Autocom vei putea solicita și servicii de training pentru angajații care vor opera elevatoarele achiziționate, precum și servicii de mentenanță sau chiar reparații pentru acestea.

La Autocom vei avea întotdeauna parte de cele mai bune servicii pe care le poți găsi la un furnizor de echipamente auto, iar asta pentru că noi prețuim fiecare client cu care colaborăm, indiferent de dimensiunea sa. De la cel mai mic atelier de vulcanizare și până la cel mai mare lanț de service-uri auto, fiecare client Autocom va beneficia de expertiza, profesionalismul și eficiența noastră.

Succesul afacerii tale este obiectivul nostru principal, motiv pentru care vom pune întotdeauna nevoile companiei tale pe primul loc și vom lucra neîncetat pentru a găsi soluțiile corecte pentru nevoile afacerii tale, indiferent de dimensiunea acesteia.

Autocom Group Swiss AG