Alege dintr-o gamă diversificată de cricuri canal profesionale și îmbunătățește productivitatea atelierului tău de reparații și calitatea serviciilor livrate clienților. De la cricuri canal autoturisme și până la cricuri canal camioane, aici le vei găsi pe toate, la un raport calitate preț greu de egalat.

De asemenea, indiferent că ai nevoie de un cric pneumatic sau un cric hidraulic pentru afacerea ta, aici vei putea găsi numeroase modele cricuri canal sigure și rapide, dotate cu brațe telescopice și pompe silențioase, care te vor ajuta să duci serviciile afacerii tale la un nou nivel, cu un impact puternic asupra satisfacției clienților și implicit a încasărilor.

Dacă ai nevoie de cricuri canal pentru afacerea ta, la Autocom vei putea găsi cu siguranță un model fiabil și eficient, care să te ajute să livrezi clienților tăi servicii profesioniste, de cea mai bună calitate. Alege Autocom pentru nevoile tale tehnice și accelerează dezvoltarea afacerii tale!

Fiecare mecanic și atelier de reparații auto are nevoie de cricuri de canal, acestea fiind instrumente esențiale pentru o serie de intervenții de reparații și mentenanță asupra vehiculelor. Din păcate, cele mai multe dintre ele sunt grele, incomode și dificil de deplasat.

Tocmai de aceea noile cricuri hidraulice de canal de la Autocom sunt proiectate complet diferit, cu gândul la utilizator înainte de orice. Un cric hidraulic profesional te va ajuta să ridici fără dificultăți greutăți de până la 500 de kg, lucru care îl face perfect pentru munca de reparații și întreținere asupra unei game diverse de vehicule.

Toate modelele noastre de cricuri de canal sunt compacte, ușoare, dar foarte puternice și ușor de manevrat. Astfel, cu ajutorul acestor cricuri hidraulice profesionale vei putea lucra mai eficient în atelierul tău și vei putea crește productivitatea activității tale de zi cu zi.

Dacă‌ ‌ai‌ ‌nevoie‌ ‌de‌ ‌‌cricuri de canal ‌‌pentru‌ ‌afacerea‌ ‌ta,‌ ‌la‌ ‌Autocom‌ ‌vei‌ ‌putea‌ ‌găsi‌ ‌cu‌ ‌siguranță‌ ‌un‌ ‌model‌ ‌fiabil‌ ‌și‌ ‌eficient,‌ ‌care‌ ‌să‌ ‌te‌ ‌ajute‌ ‌să‌ ‌livrezi‌ ‌clienților‌ ‌ tăi‌ ‌servicii‌ ‌profesioniste,‌ ‌de‌ ‌cea‌ ‌mai‌ ‌bună‌ ‌calitate.‌ ‌Alege‌ ‌Autocom‌ ‌pentru‌ ‌nevoile‌ ‌tale‌ ‌tehnice‌ ‌și‌ ‌accelerează‌ ‌dezvoltarea‌ ‌afacerii‌ ‌tale!‌

Autocom Group Swiss AG