Descoperă cele mai eficiente echipamente si soluții pentru stația ta ITP – Linii ITP complete


Ești în căutarea unei soluții complete și eficiente pentru a-ți dezvolta atelierul auto și pentru a oferi servicii de calitate în cadrul stației tale ITP? Atunci o linie ITP completa de la Autocom România este răspunsul perfect pentru toate nevoile tale.

Dotate cu funcții și caracteristici cheie perfect adaptate activității de revizii și reparații auto, aceste Linii ITP clasa 2 si 3 complete reprezintă o investiție ideală pentru orice atelier de reparații auto sau stație ITP. Fiecare linie ITP completă este echipată cu,
stand de frână, exhaustor gaze esapament, analizor de noxe, tester de faruri și detector de jocuri articulații, punându-ți la dispoziție toată tehnica de care ai putea avea nevoie pentru a efectua inspecții tehnice periodice precise și detaliate.

Ce avantaje ai când alegi o linie ITP completă de la Autocom România

Precizie remarcabilă
Standul de frână
inclus îți permite să testezi cu precizie și să ajustezi sistemul de frânare al autoturismelor, asigurând buna sa funcționare și, implicit, siguranța autovehiculului și a pasagerilor pe șosea, tot la noi vei gasi si stand frana camioane 

Emisii controlate
Un analizor opacimetru
profesional, precum cel inclus într-o linie ITP completă de la Autocom, îți oferă posibilitatea de a evalua detaliat emisiile vehiculului, contribuind la protejarea mediului și la conformarea acestuia la standardele impuse de lege.

Lumini impecabile
Cu ajutorul unui aparat reglat faruri, vei putea asigura buna lor funcționare și o luminozitate superioară, eliminând orice risc asociat cu scăderi ale vizibilității în timp ce vehiculul este condus pe durata nopții.

Detectarea jocurilor in articulatii
Cu ajutorul unui detector de jocuri articulații, o linie ITP completă de la Autocom îți va permite să identifici și să remediezi rapid orice fel de jocuri sau defecțiuni la suspensie, prevenind astfel daune ulterioare asupra autovehiculului.

Eficiență și economie
Aceste linii ITP complete îți permit să efectuezi inspecții tehnice periodice într-un timp mai scurt și cu mai puține eforturi, contribuind la o creștere exponențială a productivității atelierului tău.

Modelele noastre de linii ITP complete sunt sinonime cu performanța, eficiența și o durabilitate crescută în timp, lucru care le va transforma în adiții de excepție pentru stația ITP sau atelierul tău de reparații auto.

Alege linii ITP complete de la Autocom România și propulsează-ți afacerea auto către noi culmi ale excelenței profesionale! Asigură-te că oferi servicii de top clienților tăi și că te diferențiezi cu adevărat în piața competitivă a industriei auto.

Contactează-ne astăzi și află cum poți beneficia de tehnologia avansată și suportul specializat pe care îl oferim. Lucrează cu Autocom România pentru a-ți atinge obiectivele și pentru a deveni un lider în industria reviziilor și reparațiilor auto!
Autocom Group Swiss AG