Elevatoare auto 

Fie că operezi o stație ITP, un service auto sau doar un mic atelier de reparații, fără elevatoare auto performante și rezistente, activitatea de zi cu zi a afacerii tale va avea mult de suferit. Fără elevatoare auto, reparațiile la vehiculele clienților tăi vor fi mult mai lente și mai dificile, capacitatea ta de procesare a comenzilor va fi minimă, iar nivelul de satisfacție al clienților va scădea.

Puține piese de echipament sunt la fel de importante ca elevatorele auto într-un service sau atelier de reparații. Aceste echipamente îi ajută pe angajații tăi să lucreze mai eficient, să diagnosticheze mai ușor defecțiunile vehiculelor și să opereze în condiții mai bune de siguranță. De asemenea, cu ajutorul unor elevatoare auto de calitate, angajații tăi vor putea să lucreze mai confortabil, din poziții mai puțin incomode, lucru ce va avea un impact puternic și asupra calității serviciilor de care se vor bucura clienții tăi.

Cu peste 10 ani de experiență în domeniu, Autocom este unul dintre cei mai mari furnizori de elevatoare auto din România, cu mii de clienți mulțumiți la activ și o excelentă rată de satisfacție a acestora. Lucrăm cu cei mai buni producători din domeniu și punem întotdeauna calitatea produselor noastre pe primul loc, pentru că știm cât de important este acest aspect în activitatea ta de zi cu zi.

La Autocom vei găsi cea mai largă și diversificată gamă de elevatoare auto, precum și piese sau accesorii pentru acestea, disponibile oriunde pe piața din România. De la de elevatoare 1 coloana sau elevatoare foarfeca și până la elevatoare 2 coloane, elevatoare 4 coloane sau chiar elevatoare ingropate, aici le vei găsi pe toate. În plus, la Autocom vei găsi și o largă varietate de piese și accesorii elevatoare pentru toate echipamentele folosite în ridicarea vehiculelor din atelierul tău.

Toate elevatoarele auto comercializare de Autocom trec prin numeroase verificări și probe, fiecare produs fiind testat la cele mai înalte standarde europene ale calității și siguranței. Avem încredere în produsele noastre și demonstrăm asta prin garanțiile generoase pe care le oferim pentru toate echipamentele furnizate clienților. Astfel, pentru toate elevatoarele și accesoriile achiziționate de la noi vei avea parte de o perioadă de garanție de minim un an de zile, această garanție crescând chiar până la 2 ani în cazul echipamentelor marca Reihmann.

Alegem cu grijă și atenție toate elevatoarele auto din stocul nostru de produse și punem mult preț pe rezistența și fiabilitatea acestora. Știm cât de importantă este securitatea personalului tău, motiv pentru care toate elevatoarele noastre sunt foarte rezistente și vin însoțite de mecanisme de siguranță, care să împiedice accidentarea sau rănirea operatorilor.

Elevatoarele noastre nu sunt doar sigure, ci și foarte performante. Ne orientăm permanent către cele mai noi și avansate tehnologii disponibile pe piață, lucru care se vede în toate elevatoarele comercializate. Gradul crescut de funcționalitate și siguranță, modul ușor și intuitiv de operare, precum și designul ergonomic sunt aspecte pe care te poți aștepta să le întâlnești în toate echipamentele noastre.

Tocmai de aceea, atunci când achiziționezi elevatoarele auto comercializate de Autocom, vei beneficia de fiecare dată de certitudinea că lucrezi cu echipamente de cea mai bună calitate. La Autocom vei găsi o ofertă largă și diversificată de elevatoare auto de toate tipurile și dimensiunile, adaptate la toate categoriile de vehicule care îți trec pragul, indiferent că lucrezi cu motociclete, autoturisme, camioane sau chiar tiruri de mare tonaj.

Dar beneficiile colaborării cu Autocom nu se opresc doar la furnizarea produselor în sine. Toți clienții Autocom beneficiază și de o serie de servicii suplimentare, care vin odată cu achiziția oricărui elevator auto din gama noastre de produse. Lucrând cu noi te vei bucura de livrarea echipamentelor achiziționate direct la locația afacerii tale și vei avea, de asemenea, acces la servicii de instalare și montaj pentru fiecare echipament comandat.

De asemenea, prin Autocom te vei putea bucura și de servicii de training pentru angajații tăi, care vor învăța de le experții noștri tot ce trebuie să știe pentru a opera elevatoarele furnizate în condiții de maximă siguranță și eficiență. Totodată, Autocom le oferă tuturor clienților acces și la servicii de mentenanță și reparații pentru toate echipamentele, astfel încât tu să nu fii nevoit niciodată să-ți faci griji în legătură cu acest aspect.

Elevatoare 2 coloane

Numărându-se printre cele mai des folosite tipuri de elevatoare auto, elevatoarele cu 2 coloane sunt utilizate pe scară largă în majoritatea stațiilor ITP sau service-urilor auto din România. Orice afacere care oferă servicii de reparații sau inspecții pentru autoturisme, SUV-uri și vehicule de mic tonaj ar trebui să includă printre dotările sale un elevator 2 coloane profesional, cu care să poată lucra rapid și eficient în cadrul intervențiilor.

La Autocom vei găsi o varietate extinsă de elevatoare 2 coloane rezistente și performante, care te vor ajuta să crești viteza de procesare a solicitărilor clienților tăi și să ușurezi treaba angajaților, cu un impact puternic asupra încasărilor firmei tale. Puternice și ușor de operat, elevatoarele comercializate de Autocom vor îmbunătăți activitatea de zi cu zi din firma ta, crescând productivitatea angajaților și gradul de satisfacție al clienților.

Cu o capacitate ce pornește de la 4 tone și care poate ajunge până la 5 tone, gama noastră de elevatoare 2 coloane include produse de ultimă generație, de la branduri de renume precum MAHA, Consul sau Reihmann. Acestea vor rezista la testul timpului și vor putea fi folosite de tine și de angajații tăi în condiții de deplină siguranță ori de câte ori va fi nevoie.

Elevatoare 4 coloane

Orice afacere din industria de reparații și inspecții auto va beneficia de avantaje de pe urma folosirii unor elevatoare 4 coloane în activitatea sa curentă. Fiabile și rezistente, aceste elevatoare îți vor permite să lucrezi cu multiple categorii de vehicule, de la autoturisme mici, până la SUV-uri și dube de transport. Astfel, vei putea să te adresezi mai multor tipuri de clienți și să crești considerabil încasările firmei tale.

Autocom îți pune la dispoziție o gamă diversificată de elevatoare 4 coloane profesionale de înaltă calitate, care utilizează cele mai avansate tehnologii disponibile pe piață, pentru a te ajuta să crești productivitatea și eficiența angajaților și, implicit, a afacerii tale.

Cu o capacitate ce urcă până la 5 tone și un cric canal , cu o capacitate de 2500 kg, un elevator 4 coloane profesional îți va permite să abordezi intervenții la o serie de mașini și autoutilitare de dimensiuni variate. Cu o lungime a traverselor ce poate ajunge până la 5,6 m și o serie de funcții avansate, aceste elevatoare 4 coloane performante sunt compatibile cu orice tip de aparat geometrie roti.

Elevatoarele cu 4 coloane furnizate de Autocom vor schimba modul în care operează afacerea ta, simplificând operațiunile de zi cu zi și crescând nivelul de siguranță al angajaților tăi, totul pentru ca firma pe care o conduci să se dezvolte într-un ritm accelerat, dar sustenabil.

Elevatoare foarfecă

Acest tip de elevatoare auto se numără printre cele mai versatile echipamente de ridicare, fiind în special potrivite pentru autoturisme și vehicule de tonaj redus. Cu ajutorul unor elevatoare foarfeca performante și rezistente, vei putea procesa mult mai rapid solicitările clienților tăi și vei scădea dramatic timpul de execuție al intervențiilor de reparații sau inspecție, indiferent că operezi un service auto, o stație ITP sau chiar un mic atelier de vulcanizare.

Fie că ai nevoie de o foarfeca mobila vulcanizare sau un elevator foarfeca profesional, pentru reparații și intervenții complexe, la Autocom vei găsi o gamă foarte largă de elevatoare foarfeca avansate și performante, toate testate la cele mai înalte standarde europene de siguranță și performanță.

Elevatoare îngropate

Având o amprentă la sol redusă și o fiabilitate crescută, nu este deloc de mirare că elevatoare ingropate sunt printre cele mai populare în reprezentanțele și atelierele de reparații. Amprenta lor redusă la sol permite instalarea mai multor elevatoare ingropate profesionale într-un spațiu de lucru limitat, astfel că angajații tăi vor putea efectua mai multe intervenții simultan, lucru ce va avea un impact pozitiv asupra încasărilor afacerii tale.

Performante, dar și prietenoase cu mediul, elevatoarele îngropate comercializate de Autocom au carcase fabricate din oțel de cea mai bună calitate, cu o rezistență sporită și o durabilitate demnă de invidiat, chiar și în condiții de uz intensiv. De asemenea, dată fiind varietatea lor, aceste elevatoare auto vor putea fi folosite pentru a ridica o gamă diversă de vehicule precum autoturisme mici, SUV-uri sau chiar dube și autoutilitare.

Elevatoare 1 coloana

Când vine vorba de ridicarea vehiculelor de mari dimensiuni cum sunt camioanele, autobuzele, tractoarele sau alte tipuri de utilaje agricole grele, puține echipamente sunt la fel de eficiente și versatile precum un grup de elevatoare 1 coloana MAHA, care te vor ajuta să efectuezi intervenții la vehicule de mare tonaj în cele mai bune condiții de siguranță și eficiență.

Un elevator camioane 1 coloana performant de la un brand de renume, așa cum este MAHA, reprezintă o adiție excelentă în orice atelier auto care dorește să-și diversifice portofoliul de clienți, extinzându-și astfel aria de activitate și către vehicule agricole și de transport de mărfuri sau persoane.

Achiziționând elevatoare 1 coloana profesionale pentru afacerea ta nu doar că vei crește încasările afacerii pe care o conduci, dar vei crește și gradul de stabilitate al acesteia, deschizând posibilitatea legării unor parteneriate de durată cu companiile de transporturi care au nevoie de servicii de reparații sau mentenanță pentru flota lor de vehicule.

Autocom îți pune la dispoziție o gamă largă și diversificată de elevatoare 1 coloana mobile, fabricate la cele mai înalte standarde ale ingineriei și testate în cele mai dure și riguroase condiții de utilizare. Când vine vorba de elevatoare cu 1 coloana, modelele MCL 22 reprezintă întruchiparea ingeniozității și eficienței germane, fiind unele dintre cele mai căutate modele din clasa lor de echipamente.

La Autocom vei găsi întotdeauna cele mai puternice și sigure elevatoare 1 coloana prezente pe piață, dotate cu tehnologii de înaltă performanță, care vor simplifica munca angajaților tăi și te vor ajuta să crești semnificativ nivelul de calitate al serviciilor oferite clienților.

Piese accesorii elevatoare

Pe lângă numeroasele modele de elevatoare auto de toate tipurile, oferta Autocom include și o gamă completă de piese și accesorii pentru fiecare dintre aceste echipamente. La noi vei găsi toate piesele și componentele de care ai nevoie pentru orice model de elevator auto achiziționat, indiferent de model sau brand.

De la motoare cu pompă hidraulică și vase de expansiune hidraulică, până la panouri de comanda și cabluri de oțel pentru egalizare brațe, la Autocom le vei găsi pe toate și nu numai. În plus, oferta noastră diversificată de piese, componente și accesorii pentru elevatoare vine însoțită și de o perioadă generoasă de garanție de 1 an de zile, aceasta urcând chiar până la 2 ani pentru produsele marca Reihmann.

De ce să folosești elevatoare auto de la Autocom

Experiența vastă din domeniu și colaborările noastre cu cei mai reputați profesioniști din industria de echipamente auto ne-a învățat de-a lungul timpului să prețuim calitatea produselor mai presus de orice.

Obiectivul nostru este succesul tău pe termen lung și știm că singurul mod prin care afacerea ta se poate dezvolta este cu ajutorul unor echipamente performante, de înaltă calitate, pe care tu și angajații să vă puteți baza cu adevărat în activitatea de zi cu zi.

Elevatoarele auto comercializate de Autocom sunt sigure și rezistente în cele mai dure condiții de folosire. Poți fi sigur că atunci când lucrezi cu echipa noastră de experți internaționali vei avea parte de consultanță și sprijin în fiecare pas al procesului de achiziție.

Mai mult, colaborând cu Autocom vei avea acces la expertiza celor mai mari profesioniști din industria de echipamente auto, dar și la o serie de servicii conexe, precum training pentru angajați, mentenanță sau reparații pentru elevatoarele achiziționate.

Autocom Group Swiss AG