Dacă operezi o statie ITP sau un service auto profesionist, atunci nu te poți lipsi de standuri de frana autoturisme în activitatea ta de zi cu zi. Un stand de frana autoturisme profesional este un echipament esențial pentru orice procedură de inspecție sau reparații a sistemului de frânare, jucând un rol determinant în calitatea diagnosticelor asupra acestui sistem, atât de important pentru securitatea vehiculului.

Există mulți factori care pot avea un efect negativ asupra bunei funcționări a sistemului de frânare al unui vehicul, precum condițiile de trafic, starea drumurilor, intemperiile vremii sau uzura datorată trecerii timpului sau utilizării intense. În consecință, nu este deloc de mirare că intervențiile de reparații și mentenanță asupra frânelor unui vehicul se numără printre cele mai frecvente solicitări ale clienților unui service auto.

Din acest motiv, achiziția unui stand de frana autoturisme este o investiție excelentă pentru orice atelier auto care dorește să capitalizeze pe această nevoie în creștere, dar și o modalitate foarte bună de a atrage noi clienți, care nu pot obține aceste servicii în altă parte.

Totodată, dată fiind importanța capitală a sistemului de frânare pentru siguranța din trafic, prezența de standuri de frana autoturisme profesionale este o necesitate absolută pentru orice procedură de inspecție, nici o stație ITP neputând opera o revizie completă asupra unui vehicul fără aceste echipamente.

Din fericire, la Autocom vei putea alege dintr-o largă ofertă de standuri de frana performante și eficiente, care te vor ajuta nu doar să crești productivitatea și încasările afacerii tale, ci și să îmbunătățești radical gradul de siguranță al tuturor clienților care apelează la serviciile atelierului tău.

Capabile să funcționeze atât în regim manual, cât și automat, toate tipurile de standuri de frana din gama Autocom sunt dotate cu telecomenzi pentru control la distanță și comutatoare ușor accesibile, dotate cu funcții de oprire urgentă.

De asemenea, fiecare stand de frana de la Autocom este echipat cu funcții de pornire automată cu întârziere după poziționarea vehiculului pe echipament, precum și funcții pentru o ieșire ușoară din stand, atunci când se testează axa motrică.

Cu ajutorul unor standuri de frana autoturisme profesionale vei putea să crești productivitatea, eficiența și, în ultimă instanță, veniturile afacerii tale, contribuind la creșterea nivelului de satisfacție și la fidelizarea clienților tăi. Astfel, cu ajutorul acestor echipamente precise și performante vei putea să îmbunătățești nivelul de profesionalism și imaginea afacerii pe care o conduci, contribuind la dezvoltarea acesteia pe termen scurt, mediu și lung.

Mai mult, mulțumită noilor standuri de frana de la Autocom vei putea deschide ușa unor noi oportunități pentru firma ta, pornind relații de colaborare durabile cu alte companii din domeniul transporturilor de mărfuri sau persoane, care dețin numeroase vehicule și au constant nevoie de servicii de reparații, mentenanță sau revizie pentru autoturismele și autoutilitarele lor.

Dacă ai nevoie de standuri de frana autoturisme pentru afacerea ta, la Autocom vei găsi cu siguranță un model fiabil și eficient, care te va ajuta să livrezi clienților tăi servicii profesioniste, de cea mai bună calitate. Alege Autocom pentru nevoile tale tehnice și accelerează dezvoltarea afacerii tale!

Autocom Group Swiss AG