Pe lângă echipamente, scule și alte instrumente de lucru, un atelier de reparații profesionist are nevoie și de piese de mobilier service auto, pentru a-și desfășura activitatea într-o manieră eficientă.

Fie că vorbim de dulapuri de scule, bancuri de lucru sau dulapuri vestiare, mobilierul utilizat într-un atelier de reparații poate avea o influență radicală asupra productivității și vitezei de procesare a comenzilor, contribuind în mod activ la o creștere a încasărilor service-ului în sine.

Activitatea de zi cu zi dintr-un atelier de reparații auto va fi mai ușoară și mai eficientă dacă acesta este dotat cu mobilier service de calitate, potrivit cu nevoile angajaților și condițiile de lucru. Astfel, în funcție de specificul atelierului tău, ar trebui să te orientezi către piese de mobilier service auto adaptate la nevoile tale și ale mecanicilor care lucrează acolo.

Din fericire, la Autocom vei putea alege dintr-o gamă completă de piese de mobilier service auto de cea mai bună calitate, deopotrivă durabile și rezistente, care vor trece cu succes testul timpul și care îți vor face munca mai ușoară și mai eficientă.

Fie că vorbim despre dulapuri scule, dulapuri vestiare sau bancuri de lucru, aici le vei găsi pe toate, la un raport calitate- preț greu de egalat. Proiectate în mod expres pentru munca și activitatea cotidiană dintr-un atelier de reparații auto, toate piesele de mobilier service auto de la Autocom sunt fabricate din materiale rezistente, de cea mai bună calitate.

Eficiența este cuvântul de ordine în toate piesele de mobilier service din oferta noastră, acestea fiind proiectate pentru a economisi spațiul prețios de lucru din atelierul tău, dar, în același timp, pentru a fi de un real ajutor în munca de zi cu zi, fie că vorbim despre depozitarea sculelor și uneltelor, munca la un banc de lucru sau prezența unui spațiu generos pentru angajații atunci când vor să se schimbe în salopetele de serviciu.

Cu ajutorul pieselor de mobilier service de la Autocom activitatea ta va fi mai productivă și mai bine organizată, lucru care te va ajuta să economisești atât timp, cât și efort, iar asta se va traduce automat printr-o creștere a încasărilor și un grad crescut de satisfacție al clienților.

Datorită pieselor de mobilier service auto de la Autocom, atelierul tău va fi mai curat și mai bine organizat, iar angajații tăi vor fi mai mulțumiți și, bineînțeles, mai eficienți în toate intervențiile lor.

Sculele și uneltele tale vor fi mai bine întreținute și se vor păstra mai mult timp, fiind depozitate atent în dulapuri de scule, activitatea de vulcanizare și munca minuțioasă la piese și alte componente va fi mai eficientă cu ajutorul unor bancuri de lucru, iar angajații tăi vor fi gata de lucru mai repede, mulțumită unor dulapuri vestiar încăpătoare, dar în același timp, compacte.

Dacă ai nevoie de mobilier service auto pentru afacerea ta, la Autocom vei găsi cu siguranță un model fiabil și eficient, care te va ajuta să livrezi clienților tăi servicii profesioniste, de cea mai bună calitate. Alege Autocom pentru nevoile tale tehnice și accelerează dezvoltarea afacerii tale!

Autocom Group Swiss AG