Economisește spațiu și crește productivitatea atelierului tău de reparații cu ajutorul noilor elevatoare foarfeca integrate de la Autocom! Aceste elevatoare foarfeca ingropate sunt soluția ideală pentru atelierele de reparații auto cu o suprafață limitată, ele putând fi retrase complet în podea atunci când nu sunt utilizate.

De asemenea, cu ajutorul unui elevator foarfeca ingropat în podea, munca la autoturismele sport, cu talonul jos va fi mai ușoară decât oricând pentru că nu vor mai exista niciun fel de praguri sau obstacole de trecut înainte de poziționarea acestor vehicule pe elevator.

La Autocom vei găsi o largă varietate de elevatoare foarfeca integrate eficiente pentru o serie de intervenții de reparații sau mentenanță. Astfel, fie că ai nevoie de un elevator foarfeca ingropat pentru geometrie roti, un elevator foarfeca ingropat autoturisme sport sau un model echipat cu elevator foarfeca integrat în platforma de ridicare, aici le vei găsi pe toate.

Fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate, aceste elevatoare foarfeca integrate sunt deopotrivă puternice și rezistente, fiind testate și verificate la cele mai riguroase standarde europene de siguranță și eficiență. Astfel, atunci când folosești elevatoare foarfeca ingropate de la SC Autocom Online SRL vei putea fi sigur că lucrezi cu echipamente de încredere, care te vor ajuta să crești productivitatea afacerii tale și nivelul de satisfacție al tuturor clienților cu care lucrezi.

Dacă ai nevoie de elevatoare foarfeca ingropate pentru afacerea ta, la Autocom vei putea găsi cu siguranță un model fiabil și eficient, care să te ajute să livrezi clienților tăi servicii profesioniste, de cea mai bună calitate. Alege Autocom pentru nevoile tale tehnice și accelerează dezvoltarea afacerii tale!


Alege din zeci de modele de elevatoare foarfeca montaj la suprafata și lucrează mai rapid și mai eficient ca niciodată! Noile elevatoare foarfeca montaj la suprafata de la Autocom sunt ușor de transportat și ușor de instalat în orice locație, având, de asemenea, costuri foarte reduse de mentenanță.

La Autocom vei putea găsi o largă diversitate de elevatoare foarfeca de suprafata de cea mai bună calitate, care include elevatoare foarfeca cu traverse, pe care vehiculul poate fi condus direct, elevatoare foarfeca pentru geometrie roti, care vor simplifica munca de reglare a direcției, precum și modele de elevatoare cu elevator foarfeca integrat în platforma de ridicare, care te vor ajuta să execuți numeroase intervenții de întreținere a suspensiei și a altor componente ale vehiculului.

Sigure și ușor de utilizat, noile elevatoare foarfeca montaj la suprafata din gama Autocom îți vor economisi timp în cadrul fiecărei intervenții de reparații sau mentenanță, crescând productivitatea atelierului tău de reparații și, implicit, încasările afacerii pe care o conduci.

Astfel, mulțumită acestor elevatoare foarfeca de suprafata vei lucra mai rapid și mai eficient, iar asta în cele mai bune condiții de confort pentru tine și angajații tăi.

Dacă ai nevoie de elevatoare foarfeca montaj la suprafata pentru afacerea ta, la Autocom vei putea găsi cu siguranță un model fiabil și eficient, care să te ajute să livrezi clienților tăi servicii profesioniste, de cea mai bună calitate. Alege Autocom pentru nevoile tale tehnice și accelerează dezvoltarea afacerii tale!

Autocom Group Swiss AG