Despre noi

Autocom - Romania, furnizorul tău de echipamente service auto si vulcanizare


Lucrează cu cei mai buni profesioniști din industria de echipamente auto și profită de cele mai bune oferte și servicii de pe piață

Elevator auto 2 coloaneelevator foarfecaelevatoare 4 coloane sau Aparat geoemtrie roti 3Dechipamente vulcanizare auto si camioane cum ar fi aparat de dejantat anvelopeaparat echilibrat roti? Aici le vei găsi pe toate și nu numai. Cu peste 10 ani de experiență în industria de echipamente, accesorii sau componente auto și mii de clienți mulțumiți la activ, Autocom-Romania este un lider necontestat în această industrie.

Colaborând cu noi, vei avea acces la cea mai largă și diversificată ofertă de echipamente auto, perfect adaptate pentru toate nevoile afacerii tale, fie că administrezi un service auto, o stație ITP sau un simplu atelier de vulcanizare. Indiferent de necesitățile tale, în noi vei găsi întotdeauna un partener loial și implicat, care îți va pune la dispoziție cele mai potrivite soluții tehnice pentru dezvoltarea afacerii pe care o conduci.

Experiența noastră vastă din această industrie este un atu pe care îl punem la dispoziția tuturor clienților, oferindu-i fiecăruia soluțiile adaptate la specificul afacerii și a activității pe care o desfășoară.

Mai mult, la Autocom Online SRL vei avea parte de un pachet de servicii complet la fiecare achiziție pe care o faci. Astfel, fie că vei avea nevoie de consultanță pentru operarea echipamentelor achiziționate, servicii de instalare și montaj sau chiar de întreținere și mentenanță, aici vei avea parte de toate acestea.

Echipamente pentru stații ITP


Dacă ai un service auto sau plănuiești să deschizi unul, atunci știi cât de importantă este calitatea echipamentelor cu care vei lucra; acestea pot face diferența între succesul și eșecul afacerii tale. Tocmai de aceea, fie că ești în căutare de echipamente este esențial să alegi cu grijă furnizorul cu care colaborezi.

Indiferent că urmărești să achiziționezi linii ITP complete sau anumite componente ale acestora, precum standuri de frânăaparate reglat faruri sau testere amortizoare, este esențial să te asiguri că furnizorul tău este un partener de încredere, cu un înalt nivel de expertiză și profesionalism.

Tocmai de aceea, serviciile Autocom Romania nu se termină cu momentul achiziției. Noi știm că nevoile clienților pot să se diferențieze foarte mult, în funcție de buget, natura activității sau chiar a gradului de experiență de lucru. Din acest motiv, îți punem la dispoziție expertiza noastră pentru a face întotdeauna alegerea corectă și îți oferim servicii de consultanță de specialitate pentru operarea acesteia.

De la Aparate geometrie roti și elevatoare automasini dejantat rotiaparate echilibrat roti până la binecunoscutul detector jocuri articulații sau analizor opacimetru turometru, fiecare piesă de echipament ITP furnizată de noi va veni însoțită de servicii de consultanță tehnică pentru pentru operarea și utilizarea acestora. Astfel, nu doar că vei beneficia de cele mai bune echipamente service auto disponibile pe piață, ci și de training pentru angajații tăi, care vor învăța să opereze aceste echipamente eficient și deplină siguranță.

Autocom Group Swiss AG