Utilizate pe scară largă atât în service-uri și ateliere de reparații, cât și în reprezentanțe auto, noile modele de elevatoare ingropate din gama de produse Autocom sunt echipamente fiabile, puternice și robuste, care te vor ajuta să crești productivitatea activității tale și să îmbunătățești calitatea serviciilor livrate către clienți.

Cunoscute și drept elevatoare pe cilindru, noile elevatoare ingropate se diferențiază foarte mult de alte tipuri de elevatoare auto prin funcționalitate, mod de operare, precum și prin amprenta redusă la sol, caracteristici care le fac foarte potrivite pentru o serie de intervenții asupra vehiculelor urcate pe ele.

Acestea pot fi utilizate cu succes pentru a efectua operațiuni de reparații și mentenanță asupra caroseriei, motorului sau roților unui vehicul, în deplin confort, și în condiții de maximă siguranță, datorită gradului crescut de acces pe care îl oferă mecanicului asupra tuturor componentelor și pieselor automobilelor ridicate.

De asemenea, datorită dimensiunii lor reduse, aceste elevatoare ingropate sunt perfect adaptate la necesitățile showroom-urilor și ale reprezentanțelor auto care doresc să-și prezinte vehiculele clienților, fără să ocupe spațiu prețios cu echipamente voluminoase.

Datorită capacității lor crescute și a funcționalității superioare, munca din atelierul tău va fi radical simplificată de prezența unor elevatoare pe cilindru, care vor crește radical libertatea de mișcare a mecanicilor sub vehiculele ridicate, optimizând spațiul din atelierul de lucru și crescând gradul de siguranța al angajaților tăi.

La Autocom vei putea alege dintr-o ofertă foarte variată de elevatoare ingropate performante și eficiente, fabricate de producători de renume mondial precum MAHA, S-LIFT sau REIHMANN. Astfel, pornind de la elevatoare ingropate cu 1 cilindru sau elevatoare ingropate cu 2 cilindri și până la elevatoare ingropate cu 4 cilindri, aici le vei găsi pe toate, precum și piese de schimb și accesorii pentru acestea.

De ce ai nevoie de elevatoare ingropate în atelierul tău

Având o capacitate de ridicare ce pleacă de la 3000 de kg și poate ajunge chiar până la 6500 de kg, un elevator ingropat este un echipament puternic, robust și foarte fiabil care îți va permite să lucrezi cu numeroase tipuri de vehicule, printre care se numără atât autoturismele de mici dimensiuni, cât și SUV-urile, furgonetele sau alte modele de autoutilitare cu tonaj redus. lucru ce va crește încasările afacerii tale și stabilitatea acesteia pe termen scurt, mediu, dar și lung.

Astfel, cu ajutorul unor elevatoare ingropate profesionale nu doar că vei putea să economisești spațiu în atelierul tău, dar vei putea și să îți extinzi gama de servicii, deschizând ușa unor noi categorii de clienți. Un alt beneficiu important pe care ți-l va aduce achiziția de elevatoare ingropate este legat de modul lor inedit de operare, care îți va simplifica și accelera considerabil activitatea. Asta pentru că atunci când dorești să ridici un vehicul cu un elevator ingropat, tot ce trebuie să faci este să conduci acel vehicul deasupra elevatorului sau pe traversele acestuia, lucru ce va grăbi foarte mult intervențiile tale de reparații.

De asemenea, datorită felului în care sunt proiectate, noile modele de elevatoare ingropate maximizează accesul mecanicului și vizibilitatea acestuia asupra diferitelor componente, piese și sisteme ale vehiculului ridicat, ușurând toate intervențiile de reparații și mentenanță asupra motorului, roților sau caroseriei.

Achiziția unor elevatoare ingropate va avea o contribuție importantă la productivitatea și eficiența activității de zi cu din atelierul tău, ajutându-te să procesezi mai ușor și mai rapid solicitările clienților și, implicit, să crești veniturile afacerii tale.

Avantajele utilizării de elevatoare ingropate în activitatea ta

Puternice, robuste și durabile, noile modele de elevatoare ingropate prezente în gama Autocom sunt perfect adaptate pentru o serie de activități de reparații, mentenanță sau chiar de prezentare.

Astfel, fie că ai nevoie de un elevator ingropat tinichigerie pentru munca de reparații la caroseria vehiculelor, un elevator ingropat cu 4 cilindri pentru intervenții asupra dubelor, furgonetelor și a altor autoutilitare sau un elevator ingropat cu 1 cilindru, pentru expunerea automobilelor dintr-un showroom auto, la Autocom vei găsi cu ușurință modelul de care ai nevoie.

În plus, fiecare elevator ingropat din gama de echipamente Autocom este prietenos cu mediul înconjurător datorită carcaselor din oțel, care le încapsulează etanș, oprind scurgerile de substanțe nocive fel în sol.

Mulțumită dimensiunii și amprentei lor scăzute la sol, toate tipurile de elevatoare ingropate sunt foarte economice cu spațiul, permițând instalarea mai multor modele într-o zonă restrânsă, fie că vorbim despre un atelier de mici dimensiuni sau despre un showroom auto, în care fiecare metru pătrat contează.

Astfel, cu ajutorul unor elevatoare ingropate profesionale, vei putea să lucrezi la mai multe vehicule simultan, într-un spațiu limitat. Mai mult, datorită absenței coloanelor de ridicare și a altor componente sau elemente fixe, munca în atelierul tău va fi mai ușoară și mai fluidă, întrucât toate tipurile de elevatoare ingropate se retrag în podea atunci când nu sunt utilizate.

Toate modelele de elevatoare ingropate din gama de echipamente Autocom sunt silențioase, rapide și durabile, fiind fabricate din materiale foarte rezistente, la cele mai înalte standarde europene din industrie, pentru ca tu să te poți concentra pe activitatea ta de zi cu zi, fără să îți faci griji de defecțiuni sau accidente.

Cum să alegi un elevator ingropat potrivit pentru afacerea ta

Un prim aspect pe care ar trebui să îl iei în calcul atunci când achiziționezi un elevator ingropat este capacitatea sa de ridicare, aceasta putând varia de la 3000 de kg și până la 6500 de kg.

Astfel, dacă activitatea atelierului tău este orientată preponderent către automobilele ușoare, de tonaj redus, atunci un elevator cu 1 cilindru, cu o capacitate de 3000- 3500 de kg va fi suficient. Pe de altă parte, dacă lucrezi cu SUV-uri, dube de transport sau furgonete, atunci un elevator ingropat cu 4 cilindri, cu o capacitate crescută de 6000 - 6500 de kg, ar fi mai potrivit pentru atelierul tău.

Un alt aspect pe care ar trebui să îl iei în calcul în alegerea elevatorului tău este dimensiunea vehiculelor cu care lucrezi. În consecință, dacă pentru autoturisme și alte vehicule de mici dimensiuni este suficient un elevator ingropat cu 1 cilindru, pentru vehicule mai grele, cum sunt SUV-urile este recomandat un elevator ingropat cu 2 cilindri, iar pentru vehiculele mai lungi, precum dubele sau furgonetele este mai potrivit un elevator ingropat cu 4 cilindri dotat cu traverse de otel, care să permită poziționarea acestora în siguranță.

Nu în ultimul rând, ar trebui să iei în calcul și natura activității afacerii tale atunci când faci alegerea finală. Spre exemplu, pentru showroom-uri și reprezentanțe auto este mai potrivită utilizarea de elevatoare ingropate cu 1 cilindru, datorită dimensiunii și amprentei reduse la sol, care vor permite expunerea mai multor vehicule. Pe de altă parte, pentru intervențiile asupra caroseriei vehiculului, un elevator ingropat tinichigerie este alegerea perfectă, iar pentru munca de reparații asupra roților unui automobil ar trebui să optezi pentru elevator ingropat cu 2 cilindri sau unul cu 1 cilindru, după caz.

De ce să achiziționezi elevatoare ingropate de la Autocom

Colaborând cu Autocom pentru nevoile tehnice ale afacerii tale, câștigi mai mult decât un furnizor competent de echipamente auto, câștigi un partener loial și profesionist, care va pune întotdeauna pe primul loc nevoile tale și ale afacerii pe care o conduci.

Succesul tău este obiectivul principal al activității noastre, motiv pentru care ne vom strădui întotdeauna să găsim soluțiile cele mai potrivit și mai bine adaptate la bugetul și necesitățile reale ale atelierului tău. Astfel, echipa noastră de consultanți experți italieni și germani îți va sta permanent la dispoziție, ajutându-te cu sfaturi și sugestii în fiecare etapă a procesului de achiziție, oferindu-ți toate informațiile de care ai nevoie pentru a face cea mai bună alegere pentru afacerea ta.

De asemenea, atunci când lucrezi cu Autocom, vei putea beneficia și de o serie de servicii suplimentare care includ, pe lângă livrarea echipamentelor la locația ta, servicii de montaj, training pentru angajați, mentenanță și chiar reparații, lucru valabil pentru fiecare elevator ingropat achiziționat.

Nu în ultimul rând, la Autocom vei beneficia și de garanție pentru întreaga gamă de elevatoare ingropate din oferta noastră, perioada de garanție fiind de minim 1 an de zile și ajungând chiar până la 2 ani, în cazul echipamentelor marca Reihmann.

Dacă ai nevoie de elevatoare ingropate pentru afacerea ta, la Autocom vei găsi cu siguranță un model fiabil și eficient, care te va ajuta să livrezi clienților tăi servicii profesioniste, de cea mai bună calitate. Alege Autocom pentru nevoile tale tehnice și accelerează dezvoltarea afacerii tale!

Autocom Group Swiss AG