Dată fiind importanța sistemului de frânare pentru siguranța șoferului și a pasagerilor unui vehicul, importanța utilizării de standuri de frana profesionale nu poate fi negată. Fie că operezi o stație ITP sau un service auto, prezența unui stand de frana performant și eficient nu este doar o cale excelentă de a-ți crește veniturile și încasările, ci și de a-ți menține clienții în siguranță, depistând rapid orice problemă sau defecțiune la acest sistem vital pentru securitatea acestora în trafic.

De la intemperiile vremii sau starea precară a drumurilor și chiar până la greșelile comise de alți participanți la trafic, există mulți factori care ne pot pune în pericol siguranța atunci când ne aflăm în tranzit. Tocmai de aceea, buna funcționare a sistemului de frânare este o necesitate absolută pentru orice vehicul, indiferent de marcă, model sau dimensiuni.

Cu toate acestea, singurul mod de a putea certifica buna funcționare a sistemelor de frânare ale autoturismelor este cu ajutorul unor standuri de frana profesionale, care să analizeze în mod precis fiecare aspect ce ține de nivelul de performanță al acestor sisteme.

Din fericire, la Autocom vei putea alege dintr-o gamă diversificată de standuri de frana de cea mai bună calitate, fabricate de producători de renume, precum MAHA, Beissbarth sau Nussbaum, care utilizează cele mai noi și avansate tehnologii disponibile pe piață. Un stand de frana performant este un echipament de care nu te poți lipsi dacă îți dorești să livrezi clienților analize precise și exacte asupra parametrilor de funcționare ai sistemului de frânare cu care vehiculele lor sunt echipate.

Cu o capacitate ce variază între 3 și 18 tone, aici vei găsi standuri de franare potrivite pentru toate tipurile de vehicule prezente pe piață, indiferent de tipul sau dimensiunea acestora. Astfel, fie că ai nevoie de standuri de frana autoturisme sau standuri de frana camioane, la Autocom vei putea alege dintr-o gamă largă de echipamente de cea mai bună calitate, la prețuri greu de egalat.

Standuri frana autoturisme

Noile tehnologii cu care sunt echipate vehiculele moderne creează noi provocări pentru stațiile ITP sau service-urile auto care efectuează inspecții sau lucrări de reparații și mentenanță la sistemele de frânare ale automobilelor. Din acest motiv, este foarte important să ții pasul cu timpurile și să te asiguri că afacerea pe care o conduci utilizează standuri de frana autoturisme performante și eficiente, echipate cu toate funcțiile de care au nevoie pentru a executa o inspecție temeinică și precisă asupra acestor sisteme.

În acestea situații, un diagnostic corect poate face cu adevărat diferența în privința siguranței clienților tăi, motiv pentru care un stand frana de calitate este un echipament în care merită cu adevărat să investești. Având o capacitate ce variază între 3 și 4 tone, toate modelele de standuri frana autoturisme de la Autocom sunt echipate cu numeroase funcții avansate de diagnostic, ce te vor ajuta să livrezi clienților tăi, de fiecare dată, cele mai precise analize și diagnostice.

De la autoturisme mici și până la SUV-uri, furgonete și autoutilitare de tonaj redus, cu ajutorul unui stand de frana autoturisme de la Autocom le vei putea verifica pe toate, în cele mai bune condiții de siguranță și eficiență.

Standuri frana camioane

Dat fiind numărul mare de tiruri, camioane, precum și alte vehicule de transport de mare tonaj aflate în trafic, inspecțiile și mentenanța sistemelor de frânare ale acestora este mai importantă ca niciodată. Tocmai de aceea, dacă lucrezi frecvent cu vehicule grele sau îți dorești să atragi acest demografic de clienți către afacerea ta, atunci un stand de frana camioane este un echipament de care nu te poți lipsi.

Cu o capacitate maximă ce variază între 13 și 18 tone, toate modelele de standuri de frana camioane din gama de echipamente Autocom sunt echipate cu funcții avansate de diagnostic și sisteme de siguranță, ce te vor ajuta să lucrezi rapid, eficient și în condiții de deplină securitate, de fiecare dată.

De asemenea, mulțumită fiabilității și a structurii sale solide, fiecare stand frana camioane din oferta noastră este capabil să execute operațiuni de inspecție și diagnostic asupra unei game largi de vehicule, care include atât camioane și vehicule de mare tonaj, cât și vehicule de dimensiuni mai reduse, precum autoutilitare, SUV-uri sau autoturisme mici.

Astfel, cu ajutorul noilor modele de standuri frana camioane de la Autocom, vei putea să te adresezi unei largi categorii de clienți, livrând întotdeauna servicii de diagnostic și analiză la cele mai înalte standarde de calitate și eficiență.

De ce ai nevoie de standuri de frana în activitatea ta

Prezența unor standuri de frana profesionale poate îmbunătăți foarte mult calitatea serviciilor oferite clienților tăi, fie că vorbim despre inspecții tehnice, intervenții de mentenanță sau operațiuni de reparații. Un stand de frana performant te poate ajuta să depistezi rapid orice defecțiune a sistemului de frânare, precum și a componentelor acestuia, ajutând clienții tăi în situații cu adevărat periculoase atunci când se află în trafic.

Aceste echipamente sunt esențiale pentru orice stație ITP, întrucât în absența lor nu se poate derula o revizie tehnică corectă și completă. Fără standuri de frana profesionale este imposibil să determini starea de funcționare a sistemului de frânare și, în consecință, este imposibil să emiți diagnostice asupra parametrilor săi de operare. Un stand de frana este, în consecință, un echipament absolut necesar pentru a putea garanta cu certitudine siguranța clienților tăi atunci când aceștia se află în tranzit.

Avantajele utilizării de standuri de frana

Achiziția unor standuri de frana camioane este o metodă excelentă de a lărgi gama de servicii oferite de afacerea pe care o conduci, precum și de a crește substanțial încasările acesteia, deschizând ușa unor parteneriate de durată cu firme de transporturi sau livrări, care operează un număr mare de vehicule și necesită constant servicii profesionale de inspecție pentru flotele lor. Astfel, nu doar că vei putea crește substanțial veniturile firmei tale, dar vei putea consolida stabilitatea acesteia pe termen scurt, mediu și lung.

Fiind rapide și ușor de operat, noile modele de standuri de frana prezente în gama de produse Autocom sunt dotate cu o serie de funcții avansate, care îți vor permite să emiți diagnostice precise asupra parametrilor de funcționare ai sistemului de frânare, precum și asupra componentelor acestuia.

De asemenea, fiecare stand de frana din oferta Autocom este dotat cu funcții de siguranță, care vor împiedica accidentările sau deteriorările vehiculelor în timpul intervențiilor de inspecție. Totodată, mulțumită gradului lor crescut de automatizare, aceste echipamente complexe și avansate vor contribui la creșterea productivității activității tale, crescând veniturile afacerii pe care o conduci, precum și gradul de satisfacție al clienților.

De ce să achiziționezi standuri de frana de la Autocom

Având o vastă experiență, de peste 10 ani, în testarea și comercializarea de echipamente auto profesionale, Autocom se numără printre cei mai mari furnizori din domeniu, având colaborări active cu numeroase instituții și companii prestigioase.

De asemenea, lucrând de-a lungul timpului atât cu clienți de mari dimensiuni, cât și cu mici service-uri auto sau ateliere de reparații, avem o perspectivă unică asupra nevoilor tehnice ale fiecărei afaceri, putând oferi sfaturi, sugestii și recomandări personalizate și adaptate la nevoile și bugetul fiecăruia.

Tocmai de aceea, atunci când lucrezi cu Autocom, vei beneficia de întreaga expertiză a echipei noastre de profesioniști germani și italieni acreditați, care îți vor oferi toate informațiile de care ai nevoie pentru a face o alegere potrivită atât pentru bugetul de care dispui, cât și pentru nevoile tehnice ale afacerii pe care o conduci.

Calitatea este un principiu foarte important pentru noi, motiv pentru care facem o selecție riguroasă a tuturor echipamentele ce își fac loc în oferta noastră de produse, astfel încât tu să poți avea certitudinea că atunci când faci o achiziție de la Autocom, vei primi întotdeauna un produs performant și eficient, care să te ajute să crești productivitatea afacerii pe care o conduci.

Succesul tău și al afacerii tale este important pentru noi, motiv pentru care serviciile noastre nu se limitează doar la livrarea echipamentelor achiziționate. Astfel, atunci când devii clientul nostru, poți beneficia, la cerere, și de o serie de alte servicii precum servicii de montaj, training pentru angajații tăi, servicii de mentenanță și chiar reparații, lucru valabil pentru fiecare echipament achiziționat.

De asemenea, toate echipamentele achiziționate de clienții noștri sunt însoțite și de un certificat de garanție de 1 an de zile, lucru valabil pentru toate echipamentele din gama noastră de produse. În plus, această perioadă de garanție este extinsă până la 2 ani în cazul echipamentelor marca Reihmann.

Dacă ai nevoie de standuri de frana pentru afacerea ta, la Autocom vei găsi cu siguranță un model fiabil și eficient, care te va ajuta să livrezi clienților tăi servicii profesioniste, de cea mai bună calitate. Alege Autocom pentru nevoile tale tehnice și accelerează dezvoltarea afacerii tale!

Autocom Group Swiss AG