Munca de reparații, mentenanță și inspecție la sistemul de frânare al vehiculelor grele necesită standuri de frana camioane performante și eficiente, care să te ajute să execuți rapid aceste operațiuni în care precizia și acuratețea măsurătorilor joacă un rol crucial.

Tocmai de aceea, fiecare stație ITP sau service auto care lucrează cu vehicule de mare tonaj are nevoie de un stand de frana camioane profesional, rapid și precis, care să ajute mecanicii să identifice ușor orice problemă sau defecțiune, înainte de a începe munca de reparații.

Numărul tot mai mare de camioane, autobuze, autocare și de alte vehicule de transport marfă sau pasageri indică o nevoie în creștere de servicii de inspecție și reparații la sistemele de frânare ale acestor vehicule, sisteme atât de importante pentru siguranța lor, precum și a celorlalți participanți la trafic.

Fie că e vorba de condițiile de trafic, stilul de condus, deteriorarea drumurilor sau chiar intemperiile vremii, există foarte mulți factori ce pot avea un cuvânt de spus în buna funcționare a sistemului de frânare al unui vehicul.

Din acest motiv, achiziția de standuri de frana camioane profesionale este o investiție excelentă pentru orice service sau stație ITP care dorește să-și lărgească baza de clienți, să-și crească încasările și, în definitiv, să-și accelereze dezvoltarea.

Tocmai de aceea, Autocom îți pune la dispoziție o ofertă largă și diversificată de standuri de frana camioane de cea mai bună calitate, care te vor ajuta să duci capacitățile tale de testare și verificare la un nou nivel, contribuind deopotrivă la îmbunătățirea serviciilor service-ului tău, precum și la creșterea nivelului de satisfacție al tuturor clienților cu care lucrezi.

Capabile să opereze atât în regim manual cât și automat, toate modelele de standuri de frana camioane de la Autocom sunt fabricate din materiale dure și rezistente, de către producătorii de renume, precum Reihmann sau MAHA, la cele mai înalte standarde europene din industrie, pentru ca tu să te poți concentra pe activitatea ta, fără să îți faci griji de avarii sau defecțiuni.

Noile standuri de frana camioane din oferta noastră au o capacitate cuprinsă între 13.000 și 18.000 de kilograme, astfel că le vei putea folosi pentru lucrul cu o varietate de vehicule de mare tonaj, cum sunt camioanele, tirurile, autobuzele, autocarele și chiar tractoarele sau alte vehicule agricole grele.

Mai mult, datorită versatilității și fiabilității sale crescute un stand de frana camioane poate fi utilizat fără probleme și pentru verificarea unor vehicule mai ușoare, cum sunt microbuzele, SUV-urile sau autoturismele, astfel încât vei putea beneficia de eficiența și precizia sa crescută și în lucrul cu vehicule de tonaj redus.

Noile standuri de frana camioane de la Autocom sunt compatibile și cu alte tipuri de echipamente auto, precum analizoare de gaz, opacimetre sau turometre electronice, iar datorită funcțiilor lor de pornire cu întârziere și oprire automată, munca ta de inspecție și diagnosticare va fi mai rapidă și mai eficientă decât oricând.

Dacă ai nevoie de standuri de frana camioane pentru afacerea ta, la Autocom vei găsi cu siguranță un model fiabil și eficient, care te va ajuta să livrezi clienților tăi servicii profesioniste, de cea mai bună calitate. Alege Autocom pentru nevoile tale tehnice și accelerează dezvoltarea afacerii tale!

Autocom Group Swiss AG