Noile elevatoare 2 coloane 9 tone de la Autocom reprezintă un adevărat progres tehnologic, fiind capabile să ridice în condiții de maximă eficiență și securitate vehicule grele, ce nu ar putea fi manevrate cu alte tipuri de elevatoare 2 coloane.

Un elevator auto 9 tone profesional îți va permite să diversifici demograficul de clienți al atelierului tău, întrucât vei putea să execuți intervenții complexe de reparații, mentenanță și inspecții la o gamă largă de vehicule de tonaje diferite. Astfel, fie că discutăm despre autoturisme mici, SUV-uri, pickup-uri, dube, furgonete sau chiar unele modele de camioane, cu ajutorul noilor elevatoare auto 9 tone profesionale din gama Autocom vei putea să le ridici pe toate fără probleme.

Aceste elevatoare 2 coloane 9 tone sunt perfect adaptate pentru activitatea din atelierele de reparații care lucrează cu o largă varietate de clienți, putând fi utilizate atât pentru munca la vehicule ușoare, cât și pentru intervențiile asupra vehiculelor grele, care necesită o capacitate crescută pentru a fi ridicate.

De asemenea, în ciuda capacității lor crescute de ridicare, noile elevatoare auto 9 tone nu necesită o suprafață de instalare foarte mare în atelier, acestea operând pe baza a 2 coloane. Astfel, achiziționând un elevator 2 coloane 9 tone de la Autocom, te vei bucura de o capacitate de ridicare crescută însă fără a sacrifica prea mult spațiu de lucru în atelierul tău de reparații.

Dacă ai nevoie de elevatoare 2 coloane 9 tone pentru afacerea ta, la Autocom vei putea găsi cu siguranță un model fiabil și eficient, care să te ajute să livrezi clienților tăi servicii profesioniste, de cea mai bună calitate. Alege Autocom pentru nevoile tale tehnice și accelerează dezvoltarea afacerii tale!

Nu sunt produse în această categorie.

Autocom Group Swiss AG