Lucrează cu Autocom și alege dintr-o gamă variată de vestiare atelier modelele potrivite pentru angajații și pentru atelierul tău de reparații auto. Compacte, dar în același timp încăpătoare, toate modelele de dulapuri vestiare metalice de la Autocom sunt proiectate pentru a economisi spațiu în atelierul de lucru, oferind însă angajaților tăi suficient loc pentru a-și depozita lucrurile.

Cu ajutorul acestor vestiare atelier vei putea menține o mai bună organizare în atelierul tău de reparații, iar hainele și lucrurile angajaților tăi vor fi permanent protejate de pete murdărie și orice reziduuri din zona de lucru.

Un dulap vestiar metalic profesional este o necesitate pentru orice atelier de reparații auto, acesta fiind singurul loc în care un angajat își poate depozita în siguranță lucrurile. De asemenea, rolul acestor dulapuri vestiare este și de a le crea angajaților tăi un grad de intimitate, lucru care este important pentru buna lor dispoziție și, implicit, pentru motivația și productivitatea lor.

Dacă‌ ‌ai‌ ‌nevoie‌ ‌de‌ ‌‌vestiare atelier ‌pentru‌ ‌afacerea‌ ‌ta,‌ ‌la‌ ‌Autocom‌ ‌vei‌ ‌putea‌ ‌găsi‌ ‌ cu‌ ‌siguranță‌ ‌un‌ ‌model‌ ‌fiabil‌ ‌și‌ ‌eficient,‌ ‌care‌ ‌să‌ ‌te‌ ‌ajute‌ ‌să‌ ‌livrezi‌ ‌clienților‌ ‌tăi‌ ‌servicii‌ ‌ profesioniste,‌ ‌de‌ ‌cea‌ ‌mai‌ ‌bună‌ ‌calitate.‌ ‌Alege‌ ‌Autocom‌ ‌pentru‌ ‌nevoile‌ ‌tale‌ ‌tehnice‌ ‌și‌ ‌accelerează‌ ‌dezvoltarea‌ ‌afacerii‌ ‌tale!‌ ‌

Nu sunt produse în această categorie.

Autocom Group Swiss AG