Orice atelier de vulcanizare sau service auto care efectuează lucrări de reparații și întreținere la roțile și pneurile vehiculelor are nevoie de aparate dejantat anvelope profesionale, eficiente și performante, pentru a livra servicii de calitate clienților săi.

De la starea drumurilor și condițiile de trafic, până la intemperiile vremii sau chiar stilul de condus, există numeroși factori care pot afecta starea anvelopelor unui automobil. Acest lucru poate avea un impact puternic asupra consumului de carburant, stabilitatea automobilului în timpul mersului și chiar siguranța șoferului și a pasagerilor.

În consecință, cererea crescută de servicii de reparații, mentenanță și reglaje la roțile și pneurile autovehiculelor se poate transforma într-o sursă constantă de venituri pentru orice service sau atelier de vulcanizare care oferă astfel de servicii, contribuind deopotrivă la diversificarea clientelei și la creșterea încasărilor acestora, pe termen scurt, mediu, dar și lung.

Tocmai de aceea, Autocom îți pune la dispoziție o ofertă largă și foarte diversificată de modele de aparate dejantat anvelope care te vor ajuta să execuți rapid și în mod eficient orice intervenție de reparații sau mentenanță pentru pneurile vehiculelor cu care lucrezi, indiferent de marca, dimensiunile sau tonajul acestora.

De la masini dejantat autoturisme, până la aparate dejantat anvelope cu brat ajutator run-flat pentru automobile sport, la Autocom vei găsi orice echipament de dejantat anvelope de care ai putea avea nevoie pentru atelierul tău de reparații auto.

De ce ai nevoie de aparate dejantat anvelope în service-ul tău

Achiziția de aparate dejantat anvelope profesionale este o metodă excelentă de a adăuga noi linii de venituri pentru service-ul pe care îl conduci. Aceste echipamente te vor ajuta să automatizezi în mod eficient toate intervențiile tale de reparații și mentenanță asupra anvelopelor autoturismelor la care lucrezi, contribuind în mod activ la creșterea productivității și a încasărilor acestuia.

În absența unei masini dejantat anvelope, schimbarea pneurilor trebuie făcută manual, iar acesta este un proces deopotrivă dificil și lent, necesitând foarte mult efort. Mai mult, schimbare manuală a anvelopelor unui automobil poate cauza și deteriorări ale jantei, spre insatisfacția clienților, care cu siguranță nu vor mai apela la serviciile tale pe viitor.

În schimb, cu ajutorul unor aparate dejantat puternice și rapide, îți vei simplifica și îți vei ușura radical operațiunile de schimbare de pneuri, evitând orice fel de deteriorări ale jantei, mulțumită numeroaselor mecanisme de protecție integrate în aceste echipamente.

O mașină dejantat anvelope te va ajuta să automatizezi în totalitate procesul de înlocuire a anvelopelor, eliminând eroarea umană din cadrul acestor intervenții și, în același timp, accelerând procesarea acestor comenzi. Astfel, vei putea procesa mai multe solicitări din partea clienților, cu un impact important asupra încasărilor firmei tale și vei putea livra servicii de calitate superioară, care te vor ajuta să crești gradul de satisfacție al fiecărui client care îți trece pragul.

Avantajele utilizării de aparate dejantat anvelope

Capabile să lucreze cu o largă varietate de roți de diferite dimensiuni, modelele de aparate dejantat anvelope de la Autocom sunt rapide și performante, fiind capabile să execute în câteva minute intervenții care ar putea necesita chiar și ore dacă ar fi realizate manual. În plus, fiecare masina dejantat din gama noastră de produse este proiectată pentru a proteja janta roții de orice fel de îndoituri, zgârieturi sau deteriorări, mulțumită capetelor din plastic concepute special pentru aceste operațiuni.

De asemenea, mulțumită progresului tehnologic din ultimii ani, vei găsi în gama de produse Autocom și aparate dejantat cu brat ajutator run-flat, capabile să realizeze operațiuni de dejantare profesionala la noile modele de autoturisme sport, care utilizează anvelope cu talonul jos. Desigur, prezența acestor masini dejantat profesionale va atrage, la rândul său, noi clienți către afacerea ta, clienți care nu pot găsi ușor aceste servicii în alte ateliere de reparații sau vulcanizare.

Cum să alegi un aparat dejantat anvelope potrivit pentru afacerea ta

Atunci când vine vorba de aparate dejantat, pentru a face alegerea corectă e foarte important să analizezi atent nevoile afacerii tale și natura clientelei care frecventează service-ul pe care îl conduci. De asemenea, este esențial să acorzi atenție funcționalității de care ai nevoie de la noul tău aparat dejantat anvelope.

Un prim aspect pe care ar trebui să îl iei în considerare este dimensiunea roților cu care lucrezi de obicei, dimensiune care poate varia foarte mult în funcție de marca și modelul vehiculului. Din fericire, toate modelele de aparate dejantat din oferta Autocom sunt capabile să lucreze eficient cu roți de diferite dimensiuni, pornind de la 10 inch (țoli) și ajungând chiar până 56 inch (țoli) în cazul modelelor de aparate dejantat roti camioane si modelelor de aparate dejantat roti utilaje agricole.

Astfel, dacă lucrezi preponderent cu automobile de tonaj redus este recomandat un aparat dejantat roti autoturisme, cu o anvergură de prindere a jantei cuprinsă între 10 și 23-24 inch, iar dacă lucrezi mai des cu roți de mari dimensiuni, așa cum sunt cele de camioane, tractoare sau alte utilaje agricole este recomandat un aparat dejantat roti camioane cu o anvergură de prindere a jantei cuprinsă între 14 și 56 inch. De asemenea, pentru intervențiile asupra automobilelor sport cu talonul jos este o idee bună să te orientezi către aparate dejantat anvelope cu brat ajutator run-flat, care te va ajuta să efectuezi orice operațiune de dejantare asupra acestora în cele mai bune condiții, eliminând riscul deteriorării jantei sau a pneului la care lucrezi.

Totodată ar trebui să iei în calcul și funcționalitatea de care ai nevoie de la masina dejantat pe care o vei achiziționa, oferta noastră cuprinzând atât aparate dejantat automate, cât și aparate dejantat semiautomate, fiecare dintre acestea având propriile avantaje și dezavantaje, în funcție de natura activității tale și a modului în care intenționezi să le folosești.

De ce să achiziționezi aparate dejantat anvelope de la Autocom

Având o prezență de peste 10 ani pe piața de echipamente auto din România și o experiență vastă în utilizarea numeroaselor modele de masini dejantat anvelope, care și-au făcut loc de-a lungul timpului pe această piață, Autocom este investit în livrarea de echipamente auto de calitate, performante și eficiente, care să te ajute să livrezi clienților tăi servicii de cea mai bună calitate.

Dezvoltarea și succesul afacerii tale este obiectivul nostru principal, motiv pentru care ne asigurăm că fiecare aparat dejantat anvelope prezent în gama noastră de produse întâlnește cele mai înalte standarde europene de performanță și siguranță, toate echipamentele noastre fiind testate cu rigurozitate, în cele mai dure condiții de operare.

Avem încredere în toate modelele noastre de aparate dejantat, motiv pentru care fiecare dintre acestea este însoțit, la momentul achiziției de un certificat de garanție generos, de 1 an de zile, această perioadă fiind extinsă chiar până la 2 ani, în cazul echipamentelor marca Reihmann.

De asemenea, colaborând cu Autocom pentru soluționarea necesităților tehnice ale atelierului tău, vei beneficia și de acces la o serie de servicii suplimentare, menite să te ajute să exploatezi la maximum fiecare masina dejantat achiziționată. Astfel, pe lângă serviciile de livrare a echipamentelor direct în locația ta, la Autocom vei beneficia și de servicii de montaj, training pentru angajații care le vor opera, precum și servicii de mentenanță și chiar reparații pentru acestea.

Nu în ultimul rând, echipa noastră de experți italieni și germani acreditați internațional îți va sta alături în fiecare etapă a procesului de achiziției, ajutându-te, ori de câte ori ai nevoie, cu sfaturi, sugestii și toate informațiile de care ai nevoie, pentru ca tu să poți face o alegere avizată, perfect adaptată la nevoile activității de zi cu zi ale afaceri tale.

Autocom Group Swiss AG