4 x Autel MX-Sensor 315MHz + 433MHz

    Verfügbarkeit-autocom-swiss-groupUnitați in stoc: 10

  • Autel MX-Sensor 4 bucati
  • 643LEI
  • Fără TVA: 540LEI
ADAUGă FAVORIT

Autel MX-Sensor 4 bucati - 315MHz + 433MHz 2 in 1 Universal programabil Senzor TPMS | Autocom Romania

CARACTERISTICI

1. Supapă de aer de înaltă precizie pentru a preveni scurgerea aerului
2. Asamblarea rapidă și simplă minimizează timpul de instalare
3. Calitatea bateriei auto pentru a face față condițiilor meteorologice severe
4. Construit pentru a funcționa ca senzorul OE, în ceea ce privește semnalul, durabilitatea și funcționalitatea
5. Tija supapei din aluminiu înlocuibilă este anodizată pentru rezistență la coroziune (pentru senzorul de fixare)
6. Designul robust al tijei pivotante cu prindere permite reglarea unghiului de 0-35 de grade pentru a se potrivi tuturor tipurilor de roți (pentru senzorul de fixare)
7. Reduceți considerabil investiția în inventarul senzorilor cu soluția 1-SKU Autel MX-Sensor 1-Sensor care oferă o acoperire de 98% a vehiculului.

Puncte cheie:
1. Frecvență duală: Doar 1 senzor ( 315 + 433MHz ) pentru a întreține aproape fiecare vehicul echipat cu TPMS, pentru a reduce costurile de reparație și pentru a avea o eficiență mai mare a instalării, fără a fi necesară reînvățare. Este 100% clonabil cu ID-ul original al senzorului și pus în aceeași poziție.
2. Acoperire de 98% pentru vehicule: Dispunând de cea mai recentă și cuprinzătoare acoperire de 98% senzori OE de pe piață și până la 90% din vehiculele din America de Nord, Europa și Asia, se potrivește aproape tuturor tipurilor de roți de pe șosea.
3. Design superior: Designul unic al supapei de eliberare a presei face înlocuirea manuală a senzorului mult mai ușoară. De asemenea, permite îndepărtarea ușoară a tijei din capul senzorului și programarea cu ușurință fără fir chiar și atunci când acestea au fost deja montate pe roată.
4. Testat și certificat SAD: Senzorul MX de înaltă calitate Autel este testat și certificat pentru a îndeplini standardul industrial SAE J1205/J1206. Fiind capabil să reziste la condiții meteorologice severe și să prevină scurgerile de aer, acest senzor asigură stabilitate și performanță superioare.
5. Ușor de utilizat: puterea maximă a semnalului senzorului permite senzorilor să fie ușor programați fără fir chiar și atunci când au fost deja montați pe roată. În plus, designul unic al supapei de eliberare a PRESEI face înlocuirea manuală a senzorului mult mai ușoară.

Descriere:
Unghi reglabil cu 1 senzor M (înșurubare)
Autel 1-Sensor combină ambele frecvențe de 315MHz + 433MHz într-un singur senzor TPMS cu cea mai mare acoperire a vehiculelor din industrie. Creați pentru a se potrivi sau a depăși senzorii OEM ca rezistență și durabilitate a frecvenței, senzorii MX sunt 100% capabili să cloneze ID-ul, fără a fi necesară reînvățare și oferă cel mai recent model de acoperire a vehiculului, deoarece se actualizează rapid cu un instrument de programare fără fir Autel.

MX-Sensors ( 315 și 433MHz ), senzorii universali programabili, oferiți în opțiunile Clamp-in și Snap-in, sunt atât inteligenți, cât și eficienți special construiti pentru înlocuirea senzorilor, pentru a funcționa ca senzorii OE, în ceea ce privește intervalul de semnal, durabilitatea și funcționalitatea , susținând până la 90% din vehiculele din America de Nord, Europa și Asia și acoperind peste 98% din toți senzorii OE de pe piață. Soluția MX-Sensor va simplifica foarte mult gestionarea stocurilor și va reduce pierderile de investiții și vânzări.
autel-maxitpms-ts501-aparat-diagnostic-tpms-autocom-romania download   
4 x Autel MX-Sensor 315MHz + 433MHz
autel-maxitpms-ts501-aparat-diagnostic-tpms-autocom-romania

Etichete: Autel MX-Sensor 4 bucati

Autocom Group Swiss AG