MAHLE EMISSION PRO 180

    Verfügbarkeit-autocom-swiss-groupUnitați in stoc: 1

  • EMISSION PRO 180
  • 37.005LEI
  • Fără TVA: 31.097LEI
ADAUGă FAVORIT

Brain Bee AGS-688 + OPA 300 + MGT 300 EVO - Kit Complet Analizor Gaze Opacimetru Turometru | Autocom Romania

CARACTERISTICI

ANALIZOR GAZE MAHLE VA OFERA SOLUTIA COMPLETA PENTRU MĂSURAREA GAZELOR DE EVACUARE

MAHLE Service Solutions a luat inițiativa și a lansat pe piață un pachet complet ușor de utilizat cu EmissionPRO ® 180. Acest nou dispozitiv oferă măsurători fiabile ale gazelor de evacuare pentru motoarele diesel și benzină - și nu doar pentru a respecta reglementările actuale.

Analizor gaze EmissionPRO ® 180

NOUL ANALIZOR GAZE MAHLE EMISSION PRO ® 180 INCLUDE URMĂTOARELE:

Analizor pentru măsurarea emisiilor de gaze de evacuare ale motoarelor diesel și benzină
Un senzor de masurare viteză a motorului - Turometru
Interfață pentru diagnoza OBD pentru citirea erorilor
Un dulap mobil si convenabil cu imprimantă, tastatură, mouse și monitor de 24 inch

EXTREM DE FLEXIBIL:

Analizor gaze cu o interfața familiară Windows instalataă pe un computer care nu este limitat la utilizare facilitează operarea. Puteți adăuga (instala), de asemenea, software-ul pentru diagnoza la noul dispozitiv de măsurare a gazelor iar in acest mod veti avea solutia completa diagnoza + analizor gaze.

PRECIS ȘI DE ÎNCREDERE:

Modulul de măsurare RPM din EmissionPRO ® 180 transmite valorile prin Bluetooth. RPM sunt măsurate folosind semnalul de încărcare al bateriei sau prin intermediul noului senzor de vibrație magnetică. Temperatura motorului se măsoară cu senzorul de temperatură standard. Datorită bateriei reîncărcabile integrate, nu este necesară nicio conexiune prin cablu la bateria auto.

UȘOR DE UTILIZAT:

Software-ul oferă informații clare și cuprinzătoare despre calitatea semnalului, valorile actuale de măsurare și calitatea transmiterii semnalului către receptor.

ORIENTAT SPRE VIITOR:

EmissionPRO ® 180 îndeplinește toate cerințele din Etapa 2 a Orientării 5.01, care a intrat în vigoare începând din ianuarie 2019. În Etapa 2, limitele gazelor de evacuare pentru opacitatea și măsurările CO2 vor fi ajustate pentru toate autoturismele din clasa de emisii Euro 6 - Iar MAHLE a avut grija sa aveti un echipament complet si usor de folosit în atelierul dvs.
MAHLE EMISSION PRO 180

Etichete: MAHLE EMISSION PRO ® 180

Autocom Group Swiss AG