Introducerea de echipamente de calibrare sisteme ADAS în service-ul pe care îl conduci este în același timp o oportunitate de a crește încasările service-ului tău și de a-ți lărgi demograficul de clienți.

Orice conducător auto poate beneficia de pe urma unui sistem de asistenta sofer ADAS, indiferent de anii de experiență de la volan sau gradul său de pregătire și profesionalism. Aceste sisteme avansate și precise pot avea o contribuție importantă la creșterea gradului de securitate a șoferului, precum și a restului pasagerilor dintr-un vehicul. Fie că vorbim despre trasee lungi, de sute sau mii de kilometri, sau drumuri scurte prin oraș, atunci când își echipează mașinile cu sisteme de asistenta sofer ADAS, conducătorii auto pot beneficia de pe urma celor mai noi și avansate tehnologii de detectare a obstacolelor, precum și de avertizări timpurii asupra condițiilor periculoase de pe drum.

În acest context, service-urile auto pot beneficia foarte mult de pe urma introducerii de echipamente profesionale de calibrare a sistemelor ADAS în dotările lor, capitalizând astfel pe o nevoie în creștere, care le va maximiza încasările și care va contribui la o dezvoltare rapidă și durabilă a acestora.

Din fericire, la Autocom vei găsi o oferta variată de echipamente de calibrare ADAS de cea mai bună calitate, produse de branduri de renume, precum MAHLE, care te vor ajuta să execuți întreaga operațiune de calibrare într-un timp record, cu o intervenție minimală și complet lipsită de efort.

Dotate cu cele mai avansate tehnologii disponibile pe piață, toate echipamentele de calibrare a sistemelor ADAS comercializate sunt ușor de operat, dispunând de controale intuitive, care permit realizarea întregii proceduri de calibrare ADAS de către o singură persoană.

În plus, mulțumită noilor tehnologii utilizate în fabricarea fiecărui echipament de calibrare de sisteme ADAS, execuția procesului se va face în mod complet automat și într-o manieră mult mai simplă decât în cazul plăcilor analogice, care necesită poziționarea vehiculului la distanțele recomandate. Astfel, utilizând echipamente de calibrare profesionale de la Autocom, nu doar că vei putea lucra mai rapid și mai eficient, dar vei putea efectua intervențiile tale într-un spațiu mai redus, nefiind constrâns de aceleași condiții ca în cazul echipamentelor tradiționale, care necesită, în unele cazuri, o distanțare crescută, ce poate ajunge chiar și la 20 m pentru anumite modele de vehicule.

Testate în condiții riguroase, la cele mai înalte standarde europene, toate tipurile de echipamente de calibrare ADAS din gama de produse Autocom demonstrează constant un înalt grad de acuratețe și performanță, fiind capabile să opereze la cei mai buni parametri de funcționare pentru ani de zile.

Colaborând cu Autocom pentru nevoile tale tehnice, vei putea avea certitudinea că lucrezi cu dispozitive de calibrare ADAS de înaltă performanță, livrând clienților servicii de cea mai bună calitate, de fiecare dată. În plus, mulțumită actualizărilor numeroase oferite de companiile producătoare, adaptarea fiecărui echipament de calibrare de sisteme de asistenta ADAS la noile vehicule și tehnologii apărute pe piață va fi întotdeauna un proces simplu și rapid.

De ce ai nevoie de echipamente de calibrare sisteme ADAS în service-ul tău

Apariția pe piață a noilor sisteme avansate de asistenta pentru soferi creează o oportunitate foarte bună pentru orice service auto de a-și crește încasările, oferind servicii profesionale de calibrare ADAS pentru aceste sisteme.

Condițiile precare ale drumurilor și șoselelor, traficul intens și intemperiile neașteptate ale vremii sunt toate ocazii în care un sistem avansat de asistenta pentru soferi ADAS își va demonstra utilitatea, avertizând din timp șoferul și ajutându-l să evite accidente, iar, uneori, salvându-i chiar viața.

Din acest motiv, calibrarea corectă a sistemelor ADAS este absolut esențială. Având acest lucru în vedere, prezența unor echipamente profesionale de calibrare ADAS este o oportunitate excelentă nu doar de a rotunji veniturile firmei pe care o conduci, ci și de a demonstra profesionalismul acesteia, întărindu-i reputația și imaginea în fața clienților.

Astfel, vei putea, în același timp să maximizezi încasările firmei pe care o conduci, să crești numărul de clienți care îți trec pragul și să deschizi ușa unor noi oportunități de colaborare cu aceștia, pentru alte tipuri de servicii de reparații de care ar putea avea nevoie.

Mai mult, achiziția unui echipament de calibrare pentru sisteme ADAS este și o metodă foarte bună de a deschide calea către parteneriate durabile cu firmele și companiile de transport care operează flote de vehicule și necesită constant servicii profesionale de calibrare ADAS pentru aceste sisteme.

Avantajele utilizării de echipamente de calibrare sisteme ADAS performante

Nivelul de calitate al unui echipament de calibrare ADAS este un aspect esențial în procesul de calibrare, care poate influența radical precizia, eficiența și buna funcționare a acestuia. Mai mult decât atât, noile tehnologii apărute pe piață influențează foarte mult precizia, gradul de funcționalitate, precum și condițiile necesare operării acestor echipamente.

Din păcate, acest lucru care nu este valabil și în cazul modelelor mai vechi, care nu doar că sunt mai lente și mai greu de operat, dar necesită și o serie de condiții, unele dintre ele destul de greu de îndeplinit, în special pentru atelierele de mici dimensiuni. Un exemplu foarte bun pentru asta este nevoia crescută de spațiu, întrucât plăcile analogice de calibrare ADAS necesită un spațiu crescut în atelierul de reparații, poziționarea vehiculului făcându-se, în unele cazuri, chiar și la 20 m de echipament.

Din fericire, echipamentele de calibrare ADAS oferite de Autocom nu sunt limitate de aceleași condiții, mulțumită funcțiilor și tehnologiilor avansate de care dispun. În plus, datorită preciziei și a gradului lor crescut de automatizare, echipamentele noastre de calibrare sunt mult mai rapide și mai eficiente, ajuntându-te astfel să maximizezi productivitatea și calitatea fiecărei interventii de calibrare ADAS efectuate în atelierul tău.

De ce să achiziționezi echipamente de calibrare sisteme ADAS de la Autocom

Prezența noastră îndelungată (de peste 10 ani) pe piața de echipamente auto din România ne-a ajutat să înțelegem la un nivel superior nevoile service-urilor auto cu care colaborăm, motiv pentru care am făcut din calitatea produselor noastre o prioritate absolută.

De la cea mai simplă unealtă pneumatică și până la cele mai complexe aparate, toate echipamentele din gama noastră de produse au fost testate și verificate personal de către echipa noastră de-a lungul mai multor ani. Acest lucru ne pune într-o poziție unică pentru a face clienților noștri cele mai bune recomandări, adaptate întotdeauna la bugetul și necesitățile lor.

Tocmai de aceea, echipa noastră de profesioniști și experți acreditați internațional îți va sta la dispoziție pe durata întregului proces de achiziție, ajutându-te, acolo unde ai nevoie, cu sfaturi și sugestii adaptate, în primul rând, la nevoile tale și ale firmei pe care o conduci.

De asemenea, atunci când colaborezi cu Autocom pentru dotarea tehnică a service-ului tău, vei avea acces și o serie de servicii suplimentare, care te vor ajuta să exploatezi la maximum fiecare achiziție pe care o faci. Astfel, pe lângă servicii de livrare direct în locație, la Autocom vei avea acces și la servicii de montaj, training pentru angajații tăi, mentenanță și chiar reparații, pentru orice model de echipament de calibrare sisteme ADAS achiziționat.

Nu în ultimul rând, achiziționând echipamente de calibrare sisteme ADAS de la Autocom, vei beneficia și de o perioadă de garanție generoasă, de până la 12 luni de zile, lucru valabil pentru fiecare produs achiziționat. În plus, această perioadă de garanție va fi extinsă până la 2 ani în cazul echipamentelor marca Reihmann.

Autocom Group Swiss AG