Telwin Digital Puller 5500 400V cod: 828128

Preţ: 586LEI

autocom swiss groupUnitați in stoc: 2

Aparat de tras tabla-tinichigerie auto Telwin Digital Puller 5500 400V cod: 828128 | Autocom Romania CARACTERISTICI • Aparat controlat de microprocesor, sistem electronic pentru reparat tabla in tinichigerii auto. • Dimensiuni reduse, usor de manevrat si usor de intretinut. • Asistat de microprocesor asigura un reglaj simplu al parametrilor...

DETALII

Un service auto sau atelier de tinichigerie profesional necesită aparate indreptare caroserie precise, rapide și eficiente pentru a putea opera eficient asupra caroseriei vehiculelor care îi trec pragul. Cunoscute și sub denumirea de aparate de tras tabla, aceste echipamente de indreptare caroserie auto vor accelera viteza de procesare a tuturor lucrărilor asupra caroseriei unui vehicul și vor contribui la creșterea productivității atelierului tău de reparații.

Un aparat sudura pentru tras tabla te va ajuta să eficientizezi activitatea din atelierul tău de tinichigerie și să elimini ușor toate complicațiile din procesul de reparații asupra diverselor componente ale caroseriei unui vehicul, oricare ar fi acestea.

Utilizarea de aparate de tras tabla va simplifica și va îmbunătăți radical munca de reparații și întreținere asupra caroseriei vehiculelor care trec pragul atelierului tău de reparații. Indiferent că discutăm despre deformări minore, îndoituri mari sau chiar avarii grave asupra caroseriei unui autovehicul, cu ajutorul noilor aparate indreptat caroseria de la Autocom, vei putea executa în mod eficient orice intervenție de remediere a acestor defecțiuni.

Fie că ai nevoie de un aparat sudura pentru tras tabla sau aparate indreptare caroserie performante și eficiente, aici vei găsi toate echipamentele de care ai nevoie pentru a asigura clienților tăi servicii la cel mai înalt nivel de calitate, de fiecare dată când efectuezi lucrări de remediere asupra caroseriei unui vehicul.

Dacă ai nevoie de un aparat sudura pentru tras tabla pentru afacerea ta, la Autocom vei putea găsi cu siguranță un model fiabil și eficient, care să te ajute să livrezi clienților tăi servicii profesioniste, de cea mai bună calitate. Alege Autocom pentru nevoile tale tehnice și accelerează dezvoltarea afacerii tale!

Autocom Group Swiss AG