Autocom este o companie cu prezență prelungită, de peste 10 ani, pe piața de echipamente auto, având colaborări de succes cu numeroase instituții prestigioase și companii reputabile din România, dar și cu mici ateliere de reparații, livrând fără excepții cele mai bune echipamente și servicii disponibile.
De la cel mai mare lanț de service-uri auto și până la cel mai mic atelier de vulcanizare, am pus întotdeauna nevoile clienților noștri pe primul loc, ajutându-i să aleagă cele mai potrivite elevatoare 4 coloane, în conformitate cu necesitățile tehnice ale fiecăruia.
Prețuim calitatea înainte de orice, motiv pentru care alegem cu cea mai mare atenție fiecare elevator 4 coloane din oferta noastră de produse. Tocmai de aceea, pentru toate modelele de elevatoare 4 coloane achiziționate de la Autocom vei beneficia de o perioadă de garanție de 1 an de zile, această perioadă crescând până la 2 ani în cazul echipamentelor marca Reihmann.
În plus, atunci când colaborezi cu Autocom pentru nevoile tehnice ale atelierului sau service-ului tău, vei avea acces și la o serie de servicii adiacente, care te vor ajuta să exploatezi cât mai bine fiecare elevator cu 4 coloane achiziționat. Astfel, pe lângă serviciile de livrare a echipamentelor direct la locația service-ului tău, vei putea beneficia și de servicii de montaj, training pentru angajații care le vor opera, servicii de mentenanță sau chiar reparații, lucru valabile pentru toate modele de elevatoare 4 coloane din gama noastră de produse.
Autocom Group Swiss AG