Concepute pentru a facilita o montare facilă și eficientă a pneurilor pe jantă, noile tunuri aer / boostere aer sunt instrumente puternice și performante, care nu ar trebui să lipsească din niciun atelier de vulcanizare sau reparații auto.

Un booster aer profesional este un echipament necesar în cadrul oricărei intervenții de reparații asupra roților și pneurilor, în special în cazul anvelopelor tubeless, acesta fiind capabil de a mobiliza un volum ridicat de aer pentru a lipi talonul anvelopei de jantă, fără grija oricăror defecțiuni.

Fiecare tun aer de la Autocom este proiectat și verificat la cele mai înalte standarde europene de calitate și siguranță, putând opera la cei mai buni parametri, chiar și în condiții de utilizare intensă.

Dacă ai nevoie de tunuri aer / boostere aer pentru afacerea ta, la Autocom vei putea găsi cu siguranță un model fiabil și eficient, care să te ajute să livrezi clienților tăi servicii profesioniste, de cea mai bună calitate. Alege Autocom pentru nevoile tale tehnice și accelerează dezvoltarea afacerii tale!

Nu sunt produse în această categorie.

Autocom Group Swiss AG